İstanbul’da İnegöl rüzgârı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İstanbul’da İnegöl rüzgârı
14 Nis 2018 / Cmt 10:42
/ 1.017 Kez Okundu
| |

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığa yeniden seçilen Ahmet Güleç’ın yeni yönetiminde, İnegöl’den 4 iş adamı yer aldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi çatısı altındaki en aktif birliklerden biri olan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, seçimli olağan genel kurul toplantısını yoğun katılımla yaptı.

Başkan adayı Ahmet Güleç’e destek vermek için İstanbul’da gerçekleştirilen seçime, İnegöl’den yoğun katılım olurken; tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa mevcut Başkan Ahmet Güleç seçildi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI İTSO BAŞKANI YAVUZ UĞURDAĞ YAPTI

Divan Başkanlığını İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın yaptığı kongrede konuşan İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç,

 “4 yıl önce yönetim kurulu arkadaşlarımızla bizlere bir sorumluluk yüklediniz. Bu emaneti iyi temsil etmek için, yaptığımız çalışmalarla, birliğimizi ve sektörümüzü, başta tim yönetim kurulu olmak üzere en üst düzeyde temsil ettik.Çünkü geleceği var olan, hedefleri net olan bir sektörün temsilcisiyiz.

İHRACAT ÖNEMLİ

İhracat yapmak kutsal bir görev. Günümüz dünyasında ihracat yoksa gelecek yok. Potansiyeli yüksek, ülke için önemli sektörleri temsilen yönetmek sorumluluğumuzu artırdı. Mobilya, orman ve kağıt ürünleri sektörleri ihracatla büyümüş, istihdam dostu, yenilik gerektiren ve diğer sektörlerin lokomotifi” dedi.

4 İNEGÖLLÜ VAR

Konuşmanın ardından seçime gidildi. Seçimlerde oy atma işlemi saat 13.00’de başlarken; 17.00’de sona erdi. Oyların sayılmasının ardından Ahmet Güleç yeniden başkanlığa seçildi. Güleç başkanlığındaki 10 kişilik yeni yönetimde; 4 İnegöllü sanayici yer aldı.

Ahmet Güleç Başkanlığındaki, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin yeni yönetiminin İnegöllü isimleri: Zeki Kavas, İlhan Özbay, Mustafa Balcı ve Murat Sülek oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.