İstanbuldaki Patlamada İnegöllü Yok

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İstanbuldaki Patlamada İnegöllü Yok
30 Haz 2016 / Per 18:14
/ 1.200 Kez Okundu
| |

Ak Parti ilçe başkanı Adem Demirel İstanbul’daki patlamada İnegöllü vatandaşların bulunmadığını ifade etti.

Gündemi değerlendiren Ak Parti ilçe başkanı Adem Demirel “28 Haziran tarihinde İstanbul’da meydana gelen saldıra da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum ve bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınıyorum.   Rabbimden bu saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne kahhar ismi şerifi ile kahretmesini diliyorum.  Bu saldıra da 42 vatandaşımız hayatını kaybetti.  238 vatandaşımız da yaralandı, Bunlardan 41 tanesi ağır durumda. İsmi ne olursa  olsun ister DAEŞ ister PKK olsun  yada FETÖ olsun hangi terör örgütü olursa olsun  şu mübarek ramazan gününde bir Müslüman ülkede böyle bir  terörü gerçekleştirerek   İslam dini ile ne kadar ilgisinin olduğunun apaçık göstergesidir. Bu tür saldırılar Tek Bayrak Tek Millet Tek Devlet Tek Vatan söylemimizi asla ortada kaldırmayacaktır.  Önemli olan bu zaman bizim yöneten yöneticilerimize başbakanımıza ve cumhurbaşkanımıza yeterli desteği vermek zorunda ve tek vücut olma zorundayız. “ dedi

 

İftar programları hakkında konuşan Demirel “Yarın akşam bildiğiniz gibi kadir gecesi şimdiden tüm ilçe halkımızın ve İslam âleminin kadir gecesi mübarek olsun. 5 Temmuz 2016 Salı günü ramazan bayramı şimdiden ilçe halkımızın bayramını kutlarım. Ramazan iftarları konusunda çok kalabalık ortamlarından ziyade başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile beraber genelde fakir ailelerin ve yetim ailelerinin sofralarına katıldık. Gittiklerimizde kendilerindeki mutluluğu gördük yine bununla birlikte belediyemiz marifetiyle 9 bin paket erzak yardımında bizim teşkilatımız marifetiyle de 50 bin TL tutarında alışveriş fişi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Her akşam farklı bir camide teravih namazlarını kıldık cami çıkışında o civardaki kahvehanelerde sohbet ettik. Mümkün olduğunca STK’ların davet ettiği iftarlara katılmaya gayret ettik ve sahur programlarına da katıldık.  Belediye başkanımız ve yardımcıları ile kardeş şehirlerimizdeki iftar programlarına katıldık oralarda erzak yardımlarında bulunduk.   Gençlik kollarımız iftar öncesinde iftara 5 kala isimli çalışmaları ile iftara yetişemeyen vatandaşlarımızı n oruçlarını açmaları için hurma su veya zemzem suyu ikramında bulundular.   Parti bayramlaşma programımız 5 Temmuz Salı günü saat 18.00’da hatıra çay bahçesinde yapılacaktır.”

 

PATLAMADA İNEGÖLLÜ YOK

İstanbul’daki patlamada İnegöllü yaralanan vatandaş var mı sorusuna cevap veren Demirel “Bu konuda bana hiçbir bilgi gelmedi öyle bir durum olsa idi bu konuda bana bilgi gelirdi.”

 

İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL

Görevden alınma söylemlerine cevap veren Demirel  “Bununla alakalı il başkanımız geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı.  İnegöl geneli ile alakalı bir arkadaşımız bunu yazdı diye birilerinin canı böyle istedi diye AK Parti durup dururken ilçe yönetimini görevden almaz. “

 

REKOR KIRDIK

Geçtiğimiz seçimlerde alınan oy oranı ile rekor kırdıklarını ifade eden Demirel “ Öncelikle şunu söylemek istiyorum değil görevden almak yani İnegöl siyaset tarihinde  %70.4 oranında rekor bir oy aldığı için iltifat takdire maruz kalması gerekiyor diye düşünüyorum. Ne benim ne belediye başkanımın nede yönetim kurulundan bir arkadaşımın bunu gerektirecek bir hareket bir tavrı yok birilerinin canı böyle istiyor olabilir onların takdiri. Ak Parti kurumsal bir parti kurulduğu günden beri girdiği tüm seçimlerden birinci çıkan bir parti. Ben bu konuşulanları çok kaale almıyorum il başkanımız da gerekli cevabı verdi. ”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.