İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın startı vereceği il

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın startı vereceği il
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Oca 2023 / Cum 18:12
/ 2.083 Kez Okundu
| |

İstanbul'da bir açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimlerle ilgili konuştu. Erdoğan, 'Seçim için artık sayılı haftalardayız. Yarın on binlerle Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz. Biz size inanıyoruz, siz de bize inanıyorsanız bu işi başarırız.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt Meydanı'nda düzenlenen Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde konuşma yaptı. 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Seçim için sayılı haftalar kaldı. İstanbul'daki milletvekili sayılarının kahir ekseriyetini Cumhur İttifakı olarak almamız gerekiyor" dedi.

"YARIN BURSA'DAN SİNYALİMİZİ VERECEĞİZ"

Açıklamalarını sürdüren Erdoğan, "2023'te Cumhur İttifakı olarak el ele sandıklara yürüyor muyuz. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izni ile bu işi başarırız. Yarın Bursa'da buluşacağız. Bursa'dan inşallah sinyalimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Ülkemizin dört bir yanında karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. He türlü fedakârlıkla evlatlarının eğitim ve öğretiminden taviz vermeyen ebeveynlerimizi tebrik ediyorum.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.