İşte İnegölspor’un Yeni Teknik Direktörü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte İnegölspor’un Yeni Teknik Direktörü
01 Haz 2016 / Çar 17:57
/ 1.383 Kez Okundu
| |

İç transferde anlaştığı futbolcular ile sözleşme tazeleyen İnegölspor, yeni sezonda takımı emanet edeceği Osman Özdemir ile bugün sözleşme imzaladı.

Osman Özdemir’in liderliğindeki teknik heyette ise şu isimler yer alacak; Yardımcı Antrenörler Eyüp Taş, Hüseyin Yoğurtçu, Kaleci Antrenörü Okan Gedikale, Kondisyoner ve Analizci Sadettin Türk,  Cengiz Alp izleme ekibi.

İNEGÖLSPOR’A YAKIŞAN BİR HOCA

İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı 7-8 teknik adamla görüştüklerini söyleyerek, “Yapılan çalışmalar sonucunda bize faydalı olabilecek düşüncelerimizi hocalarımızla paylaştık. İnegölspor’a en faydalı olacağını düşündüğümüz Osman hocamız ile anlaşma sağlandık. Kendisi İnegölspor ve İnegöl’ün büyüklüğüne yakışan bir hocadır. Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Tüm konularımızda uzlaşmaya vardık.” Dedi.

İNEGÖL’ÜN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİYORUM

İnegölspor’un Yeni Teknik Direktörü Osman Özdemir ise yönetime teşekkür ederek, “Biz atacağımız imza ile İnegölspor’un birer parçası olacağız. Uzun süre futbolun içinde olan biri olarak hangi şehrin neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Yıllardır İnegölspor’un PTT 1. Lig hedefi var. Bunun için buradayız. Bu hedef bir takım zorlukları beraberinde getirecektir ama ne olursa olsun iyi bir enerji oluşturabilirsek bu hedefi yakalayabiliriz. Öncelikli olan transfer olacaktır. Transferde ne kadar başarı sağlayabilirsek, sezon bizim için o kadar iyi geçer. Yeni sezonda teknik kapasitesi yüksek, fizik gücü önde olan bir takım izlettireceğiz. Bunu kısa sürede oluşturup sahaya yansıtırsak o kadar avantajlı oluruz. İnegöl’de futbol potansiyeli var. Takımla ilgili çok fazla bilgim yok. Ancak yöneticilerden ve İsmail Güldüren’den aldığım bilgiler var. Bu doğrultuda değerlendirmelerimizi yapacağız,” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.