İşte İnegöl’ün altyapısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte İnegöl’ün altyapısı
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Haz 2019 / Sal 20:00
/ 3.102 Kez Okundu
| |

İnegöl’de sağanak yağışlar sonrası altyapı iflas ederken, ortaya çıkan bir fotoğraf ise altyapının ne kadar eski olduğunun göstergesi oldu.

İnegöl’de en ufak bir yağmurda iflas eden altyapı problemi son 1 haftadır İnegöl’de devam eden sağanak yağışlarla beraber iyice ortaya çıktı.

ALT YAPI KALDIRMIYOR

Yağmurlar sonrası şehrin birçok noktasında rögarlardan su geri teperken, kirli su nedeniyle İnegöl’e kötü bir koku hâkim olmakta.

EN AZ 50 CM

İnegöl’de BUSKİ ekipleri ve İnegöl Belediyesine ait ekipler teyakkuza geçerek tıkanan bölgelerde müdahale etti. İnegöl’de, tıkanan altyapıya müdahale etmek için asfalt en az 50 cm kazılarak rögar kapağına ulaşılabildi. Rögar kapağının asfaltın bu kadar altında kalması ise İnegöl’ün altyapısının ne kadar eski olduğunun göstergesi oldu.


KREDİSİ ALINMIŞTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Yatırım Bankası’ndan sağladığı, İnegöl, Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerinde altyapıyı sil baştan yenileyecek yatırımlarında kullanılacak 50 milyon Euro’luk kredi sözleşmesini geçtiğimiz Nisan ayında imzalamıştı

VATANDAŞ ALTYAPININ ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR

Öte yandan her yağmur sonrası oluşan tablodan rahatsız olan vatandaşlar ise yetkililerden İnegöl’ün altyapı problemin çözülmesini istiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.