İşte Kafkasspor'un yeni yönetimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte Kafkasspor'un yeni yönetimi
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Haz 2023 / Per 21:47
/ 11.957 Kez Okundu
| |

Kafkasspor'un olağanüstü gerçekleştirdiği kongrede yeni yönetim listesi belli oldu.

Kafkasspor'un olağanüstü kongresi kulüp tesislerinde gerçekleşti. Gerçeklen kongreye İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ, belediye başkan yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Durmuş Aydın, ,Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bayhan, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, ilçe jandarma komutanı Sinan Yıldız, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İNEGÖL CAMİAMIZA İNANDI
Kafkasspor Başkanı Celal Ter yaptığı açıklamada ;Kafkasspor kurulduğu zamandan beri hiç alt kümeye düşmedi. 3 senedir mücadele ettiği BAL Ligi'nde mücadele ediyoruz. 3. Senenin sonunda 3.lig hedefimize ulaştık. Bu hedef için için önce inanmak gerekiyordu. Yönetim kurulumuz bana inandı, camiamız yönetimimize inandı, İnegöl camiamıza inandı bu inancın sonunda 3.lig geldi.


ALT YAPIMIZI DEĞERLENDİRECEĞİZ
Bu sene zor bir sezondu BAL ligi geliri olmayan maliyetli bir ligdi. Bizim İnegölspor'a rakip olmak gibi bir düşüncemiz yok haddimizi biliyoruz. Bizim alt yapımız çok güçlü bu alt yapımız artık değerlendireceğiz.

MAÇLAR İLÇE STADINDA OYNANACAK
Artık profesyonel ligde olduğumuz için maçlarımızı ilçe stadında oynayacağız. Federasyon bunu ayarlayacak artık her hafta sonu İnegöl'de bir profesyonel lig maçı olacak.

KÜFÜRE KARŞI DURDUK
Biz başarıyı kurduğumuz dostluklarla elde ettik, İnegöl'ümüze laf getirmedik. Tribünde küfür her zaman karşı durduk o taraftarı oyuncuları da ana doğurdu. Artık tribünlerimizde daha çok bayan göreceğiz
 
 
TEBRİK EDERİM
İnegölspor başkan yardımcısı Durmuş Aydın ise; Kafkasspor iki sezon önce yarım kalan hikaya bu sene tamamlandı. Kafkasspor'u ve yönetimi tebrik ederim dedi.
 
CELAL BAŞKAN İNEGÖLSPOR'U ÖTELEMEDİ
İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ geçen sene amatör kulüp kongresi gerçekleştirirken şimdi profesyonel bir takımın kongresini gerçekleştiriyoruz. Celal başkanımı ve yönetimini tebrik ediyorum. Celal başkanım İnegölspor'u hiç bir zaman ötelemedi destek verdi kendisini tebrik ediyorum.

İNEGÖL'E HEYECAN KATTI
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş adına konuşma yapan Burda Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla ilişkiler daire Başkanı Ahmet Bayhan ise ; Alinur Başkanımızın selamlarını iletiyorum, Kafkasspor'umuz bu sene İnegöl'ümüzde ayrı bir heyecan kattı. Bu heyecanın sonunda hedef olan 3. lige oluştu ben yönetimi ve başkanımızı tebrik ediyorum dedi.
 
İşte Kafkasspor'un yeni yönetimi şu şekilde;
Kafkasspor'un yeni yönetimi şu şekilde; Abdulkadir Baykay, Ahmet Sütçü, Aydın Erol, Bahadır Hatuncık, Berkay Şimşek, Erkan Taşdemir, Emir Akıskalı, Emre Şen, Emre Taban, Haydar Özkiraz, Hilmi Beyaz, İbrahim Özcan, İskender Yaprak, İsmail Özbek, Metin Sevinç, Muhammet Çelik, Nazmi Kahraman, Oğuzhan Yenier, Onur Yazıcı, Recai Baykan, Rıdvan Şentürk, Sabahattin Ordu, Sadi Saka, Sami Fergana, Sedat Portakal, Selim Emre Aydın, Şenol Peker, Talat Özcan, Taner Karakaya, Taner Özgül, Ufuk Adıyaman, Zeki Kavaz


 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.