İşte kulislerde ki isimler, MHP’de kim ilçe başkanı olacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte kulislerde ki isimler, MHP’de kim ilçe başkanı olacak?
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Kas 2022 / Pzt 17:05
/ 4.242 Kez Okundu
| |

Aytekin Torun’un milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından bu akşam il başkanlığı başkanlığında ilçe binasında toplantı yapılacak.

İnegöl’de siyaset gündemine Aytekin Torun’un istifası bomba gibi düştü. Aytekin Torun MHP’den milletvekili aday adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Torun’un yaptığı açıklamada Genel Merkezi’miz ilçe ve il başkanlarının aday adaylığı hakkının olduğu ve 1 Aralık’a kadar istifalarını sunmasını istemişti. İl başkanımızda bu konuda duyuru yaptı. Bende aday adaylığı ile alakalı düşüncemi açıkladım. Olumlu karşıladılar bende bugün istifa dilekçemi verdim dedi.

TOPLANTI BU AKŞAM
Aytekin Torun’un istifasının ardından MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı 19.30’da ilçe binasına gelerek ilçe yönetimi ve meclis üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirerek ilçe başkanını açıklaması bekleniyor.

KULİSLERDE KONUŞULAN İSİMLER
Öte yandan MHP kulislerinde ilçe başkanlığı için Hayati Bedir ve Özgür Bulca isimleri konuşuluyor. İl başkanı Cihangir Kalkancı’nın yapacağı toplantı sonrası ilçe başkanlığı görevinin kime verileceği açıklanacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.