İşte yeni başkan yardımcıları, kim kimdir ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte yeni başkan yardımcıları, kim kimdir ?
12 Nis 2019 / Cum 12:47
/ 8.166 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nin başkan yardımcıları belli oldu. Görevlerine başlayan başkan yardımcıları Rıdvan Kocaağa, Fevzi Dülger ve Oğuzhan Uslu’nun biyografilerini sizler için derledik.

Belediye başkan yardımcılıkları için meclis üyesi kadrosundan gelen 3 ismi açıklayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban“3 tane arkadaşımızın görevlendirmesini yapmış bulunmaktayız. Meclis üyelikleri üzerinden oluşturduğumuz kadrolar belli oldu. Fevzi Dülger arkadaşımız bugün itibari ile görevine başladı. Özellikle teknik başkan yardımcısı sıfatı ile görevini sürdürecek. Rıdvan Kocaağa arkadaşımız idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak oda görevine başladı. İmar ve Şehircilik konuları ile alakalı başkan yardımcımız Oğuz Uslu arkadaşımıza da görevlendirmemizi yapmış bulunmaktayız. “

RIDVAN KOCAĞA KİMDİR

1977 İnegöl doğumludur. İlk-orta ve lise eğitimini İnegöl’de tamamladı. Üniversiteyi Selçuk Üniversitesi İ.İ.BF işletme Bölümünde bitirdi. Askerliğini 1999-2000 271. Dönem kısa dönem olarak tamamladı. 2000 yılında iş hayatına aile şirketinde yönetici olarak başladı. 2006 yılında nisan ayında halen devam ettiği sigortacılık hayatına başladı. Şuan " Kocaağa Sigorta " markasıyla İnegöl başta olmak üzere: Domaniç, Yenişehir, İznik ve Bursa'da şubeleri aracılığıyla çalışmaktadır. İnegöl’de 2000 yılından sonra çeşitli STK'larda görevlerde bulundu. Manavlar derneği üyeliği, Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği (2004-2018) , İnegöl Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı (2010-2014) İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği (2009-2014) , yönetim kurulu üyeliği (2014-2018) , TOBB Sigorta Acenteleri İl Delegeliği (2010-2018) , İnegöl Belediyespor Kulübü'nde yönetim kurulu üyeliği (2011-2018) halen; İnegöl Belediyespor'da Voleybol Şube'den sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi ve TOBB Sigorta Acenteleri il Delegeliği görevlerine devam etmekte. Evli ve iki erkek evlat sahibi. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

FEVZİ DÜLGER KİMDİR

1980 Samsun Bafra doğumludur. İlk ve orta öğreti-mini Samsun da Liseyi İnegöl Lisesinde tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2005-2006 yılları arası İnegöl Gaz Dağıtım (İNGAZ) şirketinde kontrol mühendisliği yaptı.2006 yılında kurucusu ve sahibi olduğu SMF Doğalgaz Isı Sistemleri Limited Şirketinde proje, taahhüt ve müteahhitlik işlerinde yönetici olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odasında Mimarlık ve Mühendislik grubunda komite başkanı olarak 5 yıl görev almıştır. İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği, İnegöl Samsunlular Derneği, Ilgar Spor'da ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 2014 yerel seçimlerinde AK Partiden Meclis Üyeliğine seçilmiştir.2014-2018 yılları arası imar komisyonu üyeliği,2018-2019 yılları arası çevre sağlık komisyonu üyeliği yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır

OĞUZHAN USLU KİMDİR?

08.03.1990 İnegöl Doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl’de, Turgut Alp Anadolu Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini 2013 Şubat ayında Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden. Yüksek Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Yapı Anabilim dalından 2017 Şubat ayında tamamlayarak mezun oldu. Bursa İl Başkanlığının 18. Dönem Siyaset Akademisinde eğitim aldı. Geçmiş dönemlerde İnşaat Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanlığını. IMO Bursa Delegeliği, Genç MÜSIAD Başkan Yardımcılığı, İHH İnegöl Yönetim Kurulu üyeliği. Manavlar Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, İnegöl Mobilyaspor Yönetim Kurulu üyeliği ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevlerde bulundu. Mesleki hayatına Şantiye şefi olarak başlayıp, beraberinde Yapı Denetim Kontrol elemanı olarak özel sektörde görevler üstlendi. 2014 Haziran ayı itibariyle İnegöl Belediyesi İmar ve şehircilik Müdürlüğünde Mimari ve Statik Projelerin kontrolü görevini üstlendi. Aynı dönemde Kıymet Takdir Komisyon Üyeliği ve Kamu Binalarının yapımında Fenni Mesuliyet görevlerini yürüttü. 2016 Ocak itibariyle kendi şirketini kurarak: Mimarlık Mühendislik ve Müteahhitlik alanlarında hizmet verip, ticari hayatına devam etmektedir. Orta düzeyde İngilizce bilmekte olup evli ve 1 çocuk babasıdır.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.