İtso İnegöldeki 704 Aileyi Sevindirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İtso İnegöldeki 704 Aileyi Sevindirdi
 :
/ 1.384 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), gelenek haline getirdiği ramazan paketi yardımı kapsamında bu yılda yoksul ve yardıma muhtaç aileleri sevindirecek.

İTSO Başkanı Metin Anıl, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gıda paketi hazırladıklarını söyledi. Meclisteki 49 üye tarafından, ilçe merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi 704 aile belirlendiğini kaydeden Anıl, bu paketlerin ailelere ulaştırılmaya başladığını söyledi. Başkan Anıl, ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtırken oldukça hassas davranmaları gerektiğinin bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "Yardım alanların incinmemesi için çok dikkat ediyoruz. Hazırladığımız erzak paketlerini meclis üyelerimize verdik. Onlar da ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine giderek dağıtımı gerçekleştiriyorlar" dedi.
 
İTSO'nun sosyal sorumluluklarının bilincinde hareket ettiğinin altını çizen Başkan Metin Anıl her yıl eylül ayında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi dağıtıldığını hatırlatarak, "Bu şekilde eğitim yardımı gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayında da yine ihtiyaç sahibi ailelere un, yağ, çay, şeker ve bakliyat ürünleri gibi çeşitli gıdalardan oluşan erzak paketi gönderiyoruz" şeklinde konuştu





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.