İTSO seçimlerinde kritik gelişme

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İTSO seçimlerinde kritik gelişme
05 Nis 2018 / Per 11:51
/ 8.098 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimlerine 24 saatten kısa bir süre kalırken Mavi liste ile Turuncu listenin anlaşma sağladığı öğrenildi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimleri, meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri geçtiğimiz Pazar günü İTSO binasında yapılmıştı.

Seçimlerde 2 bin 634 oy kullanma hakkına sahip üyeden bin 928'i oy kullanırken, katılım oranını yüzde 71 oldu. İlçe seçim kurulu tarafından tutanak altına alınan oy sayımı sonucunda meclis üyesi olarak Metin Anıl'ın başkan adayı olarak gösterildiği beyaz liste 22, Zeki Şahin'in başkan adayı olarak gösterildiği mavi liste 22 meclis üyesi çıkarırken, bağımsız olarak seçimlere giren Mahmut Demirtaş'ın temsilcisi olduğu turuncu lise ise 3 meclis üyesi çıkarmıştı.

Ayrıca 5 nolu meslek komitesinde meclis üyeliğine aday olan mavi listenin başkan adayı Zeki Şahin, 62'ye 58 oyla komiteden seçilemedi.

UĞURDAĞ, DEMİRTAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

İTSO başkanlık seçimlerine 24 saatten kısa bir süre kalırken Mavi listenin başkan Yavuz Uğurdağ adayı turuncu listenin başkan adayı Mahmut Demirtaş ile görüştü.

DEMİRTAŞ’TAN UĞURDAĞ’A DESTEK

Kulislerde konuşulan bilgilere göre İnegöl’de bulunan bir pastanede bir araya gelen Yavuz Uğurdağ ile Mahmut Demirtaş fikir alışverişinde bulundu. Mahmut Demirtaş’ın Yavuz Uğurdağ’ı desteklediği bu konuda mutabakata vardığı öğrenildi.

BEYAZ LİSTE İLE YEMEKTE BULUŞTU

Öte yandan sessizliğini koruyan Metin Anıl ise dün akşam beyaz listeden seçilen 22 meclis üyesi ile yemekte bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.