İTSO yönetimi öğrencilerin yüzünü güldürdü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İTSO yönetimi öğrencilerin yüzünü güldürdü
18 Eyl 2018 / Sal 11:48
/ 4.428 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimi, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İTSO İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Okul  binasında gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, İTSO yönetimi ve öğretmenler katılım gösterdiler.
 
YÜKÜMÜZÜ ALIYORLAR

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bu okulumuz Ticaret ve Sanayi İlkokulu ismiyle müsemma bir okuldur, bunu Ticaret ve Sanayi Odamız yapmıştır. Bu okul yapıldığından beri Ticaret ve Sanayi Odamızın başında bulunan yöneticiler, her dönem ilgi ve alakalarıyla okulumuza desteklerini göstermişlerdir. Okulu yaptıktan sonra okulun takibini de bırakmadılar. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu yıl 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2. gününde okulumuza giderek moral verelim, öğretmenlerimize hayırlı olsun dileklerimizi sunalım ve çocuklarımızı mutlu edecek ufak hediyeler verelim demişler. Nazikâne davranışları çocuklarımızı olduğu gibi bizi de mutlu ediyor. İnegöl’ümüzde çok sayıda hayırseverimizin yaptığı okul var, Cenab-ı Hakk zaten onların karşılığını verecektir, bu önemli bir hizmet. Bizim için bir önemi de hayırseverlerimiz tarafından takibinin yapılmasıdır. İTSO da bu geleneği sürdürüyor. Okulumuzun tadilat, tamirat ve ihtiyaçları gideriliyor. Bizim de bir yükümüzü alıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
DESTEĞİMİZ SÜRECEK

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “2018-2019 eğitim öğretim yılını dün itibariyle açmış bulunmaktayız. Bizler de bugün İTSO İlkokulunu ziyaret ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılımız başta İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız bir şekilde yeni eğitim öğretim yılımızı sona erdiririz. Küçük nesillerimiz, öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Biz onlara yatırım yapmak zorundayız, bunu da isteyerek, arzu ederek, severek yapıyoruz. İTSO, 1995 yılında İnegöl’ümüze bu okulu kazandırmıştır. O dönemde yöneticilik yapan, bu okulun kazanılmasına imza atan başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim de görevimiz bu tip kurumlara desteğimizi esirgemeden sürdürmektir. İnşallah biz de bu süreçten sonra özellikle İnegöl’deki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışacağız. Bu okula her zaman desteğimizi göstereceğiz. Bu sene dış cepheyle alakalı sıkıntılarımız vardı, onları giderdik, daha temiz ve güzel bir görüntüye ulaştırdık. Bundan sonra da bu okulla ilgili her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız. Çocuklarımız bizim gözbebeklerimizdir. Onları iyi eğitmeliyiz. Bunu yaparken de kaliteli bir ortamda gerçekleştirmeliyiz. İTSO olarak başta bu okul olmak üzere tüm eğitim kurumlarına desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Yeni eğitim dönemimizde herkese başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.