İTSO’da listeler askıya çıkıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İTSO’da listeler askıya çıkıyor
13 Mar 2018 / Sal 12:44
/ 4.432 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının ertelenen seçimi Nisan ayında gerçekleştirilecek. 1 Nisan’da; meslek komiteleri ile meclis üyesi, 6 Nisan’da ise yönetim kurulu, disiplin kurulu ve birlik genel kurulu delege seçimleri yapılacak. Seçimin olacağı haftada ise Modef Mobilya Fuarı düzenlenecek.

Türkiye genelinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı (TOBB) tüm oda ve borsalarda seçimlerin ertelenmesiyle geçtiğimiz yılın Ekim ayında yapılacağı açıklanan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasının seçimi de ileri bir tarihe alındı.

 

Geçtiğimiz günlerde, oda seçiminin 1 Nisan’da yapılacağı açıklandı. İlçe Seçim Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Meslek Komiteleri ve Meclis Üyesi seçimleri 1 Nisan günü saat 09.00’dan saat 17.00’a kadar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında yapılacak.

 

Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimlerinin kesinleşmesinden sonra 6 Nisan’da saat 10.30-13.00 arasında Yönetim Kurulu, saat 14.00-15.00 arasında Disiplin Kurulu ile saat 16.00-17.00 arasında Birlik Genel Kurulu Delege seçimleri yapılacak.

 

Seçim takvimine göre, seçme-seçilme, hakkını kazanmış seçmenleri içeren seçmen listeleri 15-19 Mart tarihleri arasında oda hizmet binasında askıya çıkarılacak. Üye seçmenler askı süresi içerisinde listelere karşı İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına itiraz edebilecekler. 27 Mart tarihinde ise kesinleşen listeler odaya gönderilecek.

 

Seçimin yapılacağı hafta MODEF Mobilya Fuarının açılışı gerçekleştirilecek. Fuar 3-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.