İTSO’dan 15 bin öğrenciye yardım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İTSO’dan 15 bin öğrenciye yardım
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ara 2021 / Pzt 20:53
/ 3.181 Kez Okundu
| |

2004 yılından bu yana öğrencilere yönelik eğitim yardımları yapan İnegöl ve Ticaret Sanayi Odası (İTSO), bu yıl da öğrencileri unutmadı. İhtiyaç sahibi öğrenciler için hazırlanan yardımlar okul müdürlerine teslim edildi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 17. kez düzenlenen eğitim yardımları kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan kışlık mont ve botlar, düzenlenen törenle okul idarecilerine teslim edildi. Törene, Kaymakam Eren Arslan, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile okul müdürleri katılım gösterdiler.

 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı açıklamada; “Geleneksel hale gelen eğitim yardımımız 2004 yılından itibaren aralıksız bir şekilde sürmektedir. Bu yıl 17. Kez gerçekleştiriyoruz. 2004 yılından bu yana Allah’a çok şükür eğitim yardımı ihtiyacı olan öğrencilerimizin 14 binine ulaşmış vaziyetteyiz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim yardımlarımız artarak devam edecek. Bu yıl ise 71 okuldan 700 öğrencimize destekte bulunacağız. Bu yardımın maddi değeri 80 bin lira civarında olacak.İnegöl Eğitim ve Kalkınma Vakfı aracılığı ile birlikte İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası başta mesleki eğitim olmak üzere tüm eğitim kurumlarımıza maddi ve manevi destekler vererek bu süreci 1. projesi olarak yürütüyor. Bu yönde Eğitim ve Kalkınma Vakfı kuruluşuna ve kuruluşundan sonraki çalışmalara da ciddi destek veren Yönetim Kuruluma, Meclis Üyelerime ve Vakıf üyelerime teşekkür ediyorum. Tabi ki bu Vakfın kuruluşundan bu yana 1 yıl oldu, pandemiden dolayı çalışmaları biraz yavaş yürüdü ancak bundan sonra daha hızlı ve verimli bir tempoya gireceğiz. İnşallah bu süreçten sonra da eğitim yardımlarımızı sürdürecek, Vakfımızla birlikte hem fiziki hem teknolojik anlamda Milli Eğitimimize ve okullarımıza desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum, yardım kampanyasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz bu mont ve botlarla bir nebze sıcak bir kış geçirirler diye düşünüyorum. Eğitim ve öğretimlerinde kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kaymakam Eren Arslan ise, “Odamıza ve hayırsever iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. İnegöl bu manada kendisini fazlasıyla ispat etmiş, ön plana çıkan, her zaman her alanda ihtiyaçlı insanlarla yardımlaşma ve paylaşma duygusunu en üst seviyede yaşadığımız bir şehrimizdir. Bu duyarlılık için başta Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.