İTSO’dan 529 öğrenciye mont yardımı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İTSO’dan 529 öğrenciye mont yardımı
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Eyl 2022 / Per 15:06
/ 1.659 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi İnegöl’de bulunan 71 okulda 529 öğrenciye mont yardımında bulundu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası her yıl yapmış olduğu ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım kampanyasını bu sene de gerçekleştirdi.
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, İnegöl’de 71 okul müdürünün belirlediği ihtiyaç sahibi 529 öğrenciye kışlık mont yardımında bulundu. Alınan montlar kolilenerek okul müdürlerine teslim edildi.

529 ÖĞRENCİYE MONT YARDIMI
Yardım kampanyası hakkında bilgiler veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ “Her yıl yapmış olduğumuz eğitime katkı kapanmayasında bu yılda birlikteyiz. 18 yıldır Ticaret ve Sanayi Odamız ilk ve ortaokulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek vermeye devam ediyor. Şuana kadar 14 bin öğrencimize desteğimizi ulaştırmış olduk. Bu yıl itibari 71 okulumuza 529 öğrencimize desteğimizi ulaştırmış olacağız. “ dedi.

GELENEK HALİNE GELDİ
Bu kampanyanın gelenek haline geldiğini belirten Uğurdağ “Yıllardan beri İTSO’nun bir geleneği var. Özellikle bulunduğumuz şehirde başta ilk ve orta dereceli öğrencilerimiz olmak üzere lise ve üniversitede eğitim gören öğrencilerimize de destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. “

MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
Mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Uğurdağ “Bununla birlikte İnegöl Eğitim Vakfı vasıtasıyla da yine burs olmak üzere mesleki eğitime destek olmak üzere çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnegöl’ümüz sanayi şehri bizde buradan öğrencilerimize ve velilerimize seslenmek istiyoruz. Şehrimizin geleceği olan mesleki eğitimde inşallah bundan sonrada öğrencilerimizi mesleki eğitime yönlendirirsek hem şehrimizi hem de ülkemizin ihtiyacı olan açığı karşılamış oluruz. Bununla birlikte hem öğrencilerimiz hem de aileleri daha üst seviyede gelir elde edeceğini düşünüyoruz. Eğitime katkı kampanyamız hayırlı olsun tüm okul müdürlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.”

İTSO’NUN DESTEĞİNİ HER ZAMAN GÖRÜYORUZ
İTSO’nun İnegöl’de eğitime verdiği desteği sürekli gördüklerini belirten İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru “2004 yılından beri devam eden ve artık gelenekselleşen eğitim yardımı için bugün buradayız.  Ben sayın başkanımıza ve İTSO yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Sadece eğitim öğretim başlarken değil sene içerisinde de birçok etkinliğimizde İTSO’nun desteklerini görüyoruz. Mesleki eğitim konusunda iş birliği içerisindeyiz. Kendilerine ben hem mesleki eğitim anlamında hem de çocuklarımıza eğitim konusunda verdikleri destekler için çok teşekkür ediyorum. “


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.