İYİ Parti İnegöl adayının açıklanacağı tarih belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Parti İnegöl adayının açıklanacağı tarih belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Ara 2023 / Sal 18:06
/ 7.931 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, partisinin 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere yönelik hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, 5 Ocak'ta Bursa'da yerel seçim startını vereceklerini açıkladı.

Hasanoğlu, yaptığı açıklamada, "İYİ Parti olarak yerel seçim startımızı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in Bursa'mızı onurlandırmasıyla Yeni Yılın başlangıcı ile birlikte 5 Ocak'ta resmen veriyoruz" dedi.

Genel Başkan Akşener'in, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki büyük buluşmada, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkanlarının ellerini kaldıracağını belirten Hasanoğlu, "Bu coşkulu atmosferde Bursalılar ile bir araya gelecekler" diye konuştu.

Hasanoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Heyecanlıyız; çünkü İYİ Parti Türk siyasetinde yepyeni bir çığır açıyor. Coşkuluyuz; çünkü İYİ Partimiz ülke siyasetindeki iki kutup arasına sıkışmışlığı ortadan kaldıracak bir misyon üstleniyor. Kararlıyız; çünkü milletimizi kamplara bölen bir politik duruşun dışında, güçlü bir alternatif olarak hür ve müstakil kimliğimizden taviz vermeden hedefe yürüyeceğiz. Güçlüyüz; çünkü Bursa için somut hazırlıkları olan tek partiyiz. 4 yıldır çalışan AR-GE bünyesindeki proje ekibimizin, kentimizin ihtiyaç duyduğu hizmetler ile ilgili olarak kapsamlı bir hazırlığı var. Kendimizden eminiz; çünkü başta Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olmak üzere 17 ilçe belediyesi adayımız ile birlikte donanımlı, nitelikli, liyakatlı ve Bursa'yı iyi bilen güçlü, kuvvetli ve sağlam bir ekiple geliyoruz."

"Bursa'yı değişimin eşiğinde görüyoruz"

Hasanoğlu, Bursa'nın değişimin eşiğinde olduğunu belirterek, "Bursa denenmişleri denememeye kararlıdır. Çünkü İYİ Partimiz güçlü başkan adayları ve kadrolarıyla, Bursalı hemşerilerimize hizmet etmeye hazırdır" dedi.

Hasanoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bursa'da 5 Ocak'ta vereceğimiz yerel seçim startıyla, milletimizin İYİ Parti'ye olan teveccühünü bir kez daha göreceğiz. İYİ Parti, hür ve müstakil kimliğiyle birlikte, milletimizin hiç tereddütsüz teveccüh göstereceği yepyeni bir adres olacaktır."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.