İYİ Parti İnegöl Teşkilatı Kongreye gidiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Parti İnegöl Teşkilatı Kongreye gidiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Eyl 2022 / Cum 19:08
/ 2.210 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Genel Merkezi’nin kongre kararı almasının ardından il ve ilçe teşkilatları da kongre yapacak. Mevcut ilçe başkanı İsmail Karaman aday olacak mı haberimizde.

İYİ Parti'de seçim öncesi kongre kararı verildi. Kongre sürecinin 7 Ekim'de ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla başlayacağı duyuruldu.
İYİ Parti, Eylül 2023 tarihinden önce yapması gereken kongresini seçim takvimini gözeterek ekim ayında başlatma kararı aldı. Kararda milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının kongre sürecinde aday olmaması yönünde de karar alındı.

SEÇİM TAKVİMİ HENÜZ BELLİ DEĞİL
İnegöl’de yapılacak kongrenin henüz tarihi belli olmadı. Konu hakkında görüştüğümüz ilçe başkanı İsmail Karaman 3 Ekim itibari ile delegele seçimleri olacak. Üyelerimizin önlerine sandıkları koyacağız ve delege seçimleri olacak. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongremiz ile alakalı süreç başlayacak dedi.

KARAMAN ADAY OLACAK MI?
Aday olacak mısınız sorusuna cevap veren Karaman süreç çok daha taze bir karar vermedik. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından arkadaşlarımız ile oturup yol haritasını belli edeceğiz. Karar olup olmayacağımız o zaman belli olur dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.