İYİ Parti seçime katılacaktır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Parti seçime katılacaktır
18 Nis 2018 / Çar 09:09
/ 4.095 Kez Okundu
| |

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin seçimlerin 26 Ağustos’a alınarak erken seçime gidilmesi fikrinden sonra gözler İYİ Parti’ye çevrilmişti.

Olası bir erken seçim durumunda seçimlere katılamayacağı iddiasının sorulması üzerine konuşan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler “İster 1 Ağustos’ta yapılsın ister 1 Kasım’da yapılsın İsterse Nisan ayının sonunda yapılsın İYİ Parti bu seçimlere katılacaktır.  Başta Genel Başkanımız olmak üzere genel başkan yardımcılarımız da açıklamıştır. Yani Türkiye Cumhuriyetinde eğer ki hukuktan bahsediyorsak her siyasi partinin seçimlere girmesinin yolu açık olması lazım.  Hangi parti olursa olsun eğer ki Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne kastetmiyorsa. “

ENGEL ÇIKARTIKLARINI ZANNEDİYORLAR

İYİ Parti’ye engel çıkarttıklarını belirten Besler “Maalesef ne hikmetse bizim iki seneyi geçen siyasi hareketimizi izlediğiniz de bize hep engeller çıkardılar. Şimdi de engel çıkarttıklarını zannediyorlar biz iddia ediyoruz yüz bin imzayı çok rahat toplayacağız. Yani buna Allah’tan başka hiç kimse mani olamaz. Yapılacak ilk seçimlerde İYİ Parti sahada olacak. Hatta şöyle diyebilirim 10 Haziran’dan sonra yapılacak her seçime girebiliriz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.