İYİ Parti’den İnegöl’e lojistik merkezi önerisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Parti’den İnegöl’e lojistik merkezi önerisi
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Mar 2021 / Çar 16:10
/ 1.370 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında İYİ Parti’den İsmail Karaman, 105 ada diye tabir edilen bölgeye lojistik merkezi yapılması önerisinde bulundu.

İnegöl Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında öneride bulunan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Karaman, Akhisar mahallesinde yeni fuar alanı olarak ayrılan ve fuar alanının yerinin 2. OSB’ye alındığını, Akhisar mahallesindeki alanın tır parkı, lojistik alan olarak belirlenmesi gerektiğini kaydetti.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
İsmail Karaman’ın lojistik merkezi önerisine cevap veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni fuar alanının 2. OSB’de olması gerektiği konusunda karar kılındığını belirterek, “2. OSB bölgesinde büyük fabrikaların olduğunu biliyoruz. 1. Etapta tamamen doluluk oranına ulaştık. Küçük ve orta ölçekteki mobilyacılarımız için de 2. Etap hayata geçecek. Lojistik konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Bahsettiğiniz 105 ada için orası küçük gibi geldi. Teklifler bizim için önemli.” Dedi.

LOJİSTİK İŞİ YAPANLARLA GÖRÜŞTÜK
Söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu, bu konuda kapsamlı bir çalışma ve araştırma yapıyoruz. Lojistik işi yapanlar ile yaptığımız görüşmede o alanın ufak olduğunu ifade ettiler.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.