İYİ Parti’den kültür park eleştirisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Parti’den kültür park eleştirisi
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Tem, 2021 / Sal 14:41
/ 1.842 Kez Okundu
| |

İYİ Parti İnegöl İlçe Yöneticisi Alihan Kaya Hikmet Şahin Kültür Park içerisine araç girişlerine izin verilmesine tepki gösterdi.

Havaların ısınması ile Hikmet Şahin Kültür Park içerisinde artan insan yoğunluğu ile birlikte motorlu taşıtlar tehlike oluşturmasına İYİ Parti İnegöl İlçe Yöneticisi Alihan Kaya tepki gösterdi.
 
Alihan Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İnegöl merkezde, İnegöllülerin yürüyüş, eğlence (!) ve tek piknik alanı olarak kullandığı Hikmet Şahin Kültür Parkı’ndayım. Yıllardır kaderine terkedilmiş Kültür Park’ta bu sefer yapay gölü müsilaj basmış! Motorlu araçların parka girişi, denetimsizlik, düzensizlik, bakımsızlık hepsi ayrı bir sorun. Fakat bu gölün kokusu ve görüntüsü bambaşka ve büyük bir sorun. Parka girildiği andan itibaren rahatsız eden koku ve görüntü ziyaretçileri kaçırıyor. Rahmetli Hikmet Şahin’e İnegöl’e böyle bir alan kazandırdığı için teşekkür ediyorum fakat Alper Taban ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı şiddetle kınıyor ve ciddiyete davet ediyorum. Hikmet Şahin’in kemiklerini sızlatıyorsunuz. İnegöl’e yazık ediyorsunuz, Şehrimizi yönetemiyorsunuz!” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.