İYİ Partili Meclis Üyeleri hastaneye dikkat çekti, bedelini vatandaş ödüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İYİ Partili Meclis Üyeleri hastaneye dikkat çekti, bedelini vatandaş ödüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Oca 2023 / Cum 11:00
/ 2.721 Kez Okundu
| |

İYİ Parti İnegöl Belediyesi Meclis Üyeleri Fahrettin Baykan ve Regaip Korkmaz yaptıkları ortak açıklamada mobilya şehri İnegöl’de plastik cerrahi bölümünün olmamasın bedelini vatandaşlar ödemektedir dedi.

İYİ Parti’den yapılan açıklama şu şekilde
Öncelikle; geçtiğimiz günlerde İnegöl Belediyesi'nin hastalarımız için başlatmış olduğu, ücretsiz hasta taşıma uygulamasını olumlu karşılıyoruz. Aynı zamanda, hasta taşıma servisinin vatandaşımız adına faydalı olacağı kanaatindeyiz.
Sadece sabah ve öğlen servisin olması mağduriyet yaşatabilir, akşam saatine uygun dönüş servisi eklenilirse vatandaşımıza daha çok faydalı olunabilir.
 
Ancak; ilçemiz adına, en büyük eksikliklerden biriside kesik ünitesinin olmayışıdır.
Mobilya sektöründe, dünyanın birçok ülkesine hizmet veren İnegöl'ümüzde, sektörün yoğunluğu ve bu alanda iş kazalarının yüksek orana sahip olması sebebiyle, yaşanan eksikliğin bedelini talihsiz kazaları yaşayan vatandaşımız ödemektedir!
Yaşanan bu tarz kazalarda, mesafenin uzak oluşu, geri dönüşü olmayan mağduriyetleri doğurmaktadır.
 
İlçemizde kesik ünitesinin olmaması nedeniyle, geçtiğimiz günlerde, bir vatandaşımızın bu konuda yaşamış olduğu sıkıntılı süreç kamuoyunun bilgisi dâhilindedir.
Hastanemizin otopark ihtiyacından çok doktor ihtiyacının önemini belirtiyoruz.
Hastayı doktora değil doktoru hastaya getirebilmek adına, yetkili mercilerden acilen bu konuda çalışmaların başlatılmasını talep ediyoruz. Bizlerde İYİ PARTİ olarak konunun takipçisi, vatandaşımızında her zaman sesi olmaya devam edeceğiz...





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.