Jandarmadan soygunculara operasyon

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 May 2018 / Pzt 10:29
/ 14.310 Kez Okundu
| |

İnegöl’de bir mobilya firmasının kasasını özel yöntemlerle açarak yüklü miktardaki parayı çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Olay 18 Ocak tarihinde Cerrah Mahallesi'nde bulunan bir mobilya firmasında meydana geldi. Gece saatlerinde yüzleri maskeli 5 kişi firmaya girerek, içeride bulunan para kasasını özel yöntemlerle açtı.

Kasanın içindeki yüklü miktardaki parayı çalan hırsızlar kayıplara karışırken, olayı haber alan jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

200 KAMERA İNCELENDİ

Jandarma bünyesinde oluşturulan özel ekip İnegöl'den Bursa'ya kadar yaklaşık 200 güvenlik kamerasını 2 ay süreyle inceledi. Hırsızların yakalanması için titiz bir çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüphelilerin soygunu kiralık bir araçla gerçekleştirdiğini tespit etti. 

Kiralık araçtan yola çıkan jandarma ekipleri R.K. isimli şüpheliye ulaştı. Yapılan araştırmalar sonucunda toplam 4 kişinin soyguna karıştığını belirleyen jandarma ekipleri, savcılıktan alınan iznin ardından şahısların yaşadığı ikametlere eş zamanlı baskın düzenledi.

Yapılan baskında evinin 3. katından atlayarak kaçmaya çalışan V.Ç. yaralı olarak, İ.K., Ö.Ö. ve R.K. ise ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca soyguna karıştığı tespit edilen M.Ç.'nin farklı bir suçtan dolayı daha önce yakalanarak cezaevine gönderildiği tespit edildi.

Gözaltına alınan 4 şahıs jandarmadaki sorgularının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.