Kafaları karıştıran trafik tabelası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafaları karıştıran trafik tabelası
25 Tem, 2018 / Çar 11:09
/ 10.261 Kez Okundu
| |

Ters yön uygulamasının olduğu Küçük Letafet Sokak girişinde bulunan Eskişehir tabelası sürücülerin ve vatandaşların kafasını karıştırıyor.

İlçe Trafik Komisyonunun aldığı kararla; Cuma Mahallesi Küçük Letafet Sokak ters yön olmuştu.

Trafik akışının tam tersine dönmesiyle sokaktaki araç yoğunluğu büyük ölçüde azalırken; Nuri Doğrul Caddesi üzerinden gelen araçlar Küçük Letafet Sokağı kullanıp müze istikametine seyredebiliyor.

Ters yön uygulamasına alışamayan veya kural ihlali yapan sürücüler için ters yön tabelası konuldu. Ters yön tabelasının hemen yanına Eskişehir'e gidiş yön tabelasının konulması sürücülerin ve vatandaşların kafasını karıştırıyor.

İnegöl’de yaşayan araç sürücüleri bu sokağın ters yön olduğunu biliyor ancak kente yabancı olan insanlar büyük zorluk çekiyor.

Araçlar sokakta karşı karşıya geldiğinde sürücüler arasında tartışma çıktığını ifade eden sokak esnafı, “Yetkililerin yaşanan bu tersliğe çözüm yolu bulmasını istiyoruz. İnegöl'e dışarıdan gelen vatandaşlar tabela nedeni ile ters yönden giriş yapıyor ve bu nedenle sıkıntı yaşanıyor” diyerek, Eskişehir tabelasının kaldırılmasını istiyor.

TABELA KALDIRILDI

Öte yandan tepkilerin ardından yetkililer, kafalardaki karışıklığa sebebiyet veren tabelayı kaldırdı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.