Kafkas Derneğinde kongre heyecanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkas Derneğinde kongre heyecanı
22 Ara 2017 / Cum 09:22
/ 2.972 Kez Okundu
| |

İnegöl’ün önemli kültür derneklerinden biri olan Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, Cumartesi kongreye gidiyor.

Kongrede çift liste çıkması beklenirken, adaylar Ömer Faruk Demirtaş ve Nevzat Bali, Nedim sevim’in adaylığında uzlaştılar.

BİRLİK ADINA AÇIKLAMA

Kongrede aday olmaları beklenen Demirtaş ve Bali, yaptıkları açıklamada birlik ve beraberlik adına bu kararı aldıklarını belirttiler.

SEVİM TECRÜBELİ İSİM

Amaçlarının derneği daha güçlü hale getirmek ve camialarına hizmet etmek olduğunu ifade eden adaylar, yapılan istişareler neticesinde camiada sevilen ve daha önce Kafkasspor başkanlığı da yapmış olan Nedim Sevim isminde karar kıldıklarını, Sevim’ in de kendilerini kırmadığını bu görevi layıkıyla yapacağına inandıklarını söylediler.

KONGRE 23 ARALIK’TA

Başkan Ömer Faruk Demirtaş, kongrelerini 23 Aralık 2017 cumartesi günü saat 20.00’da Sani Konukoğlu konferans salonunda yapacaklarını ve tüm İnegöl halkını kongreye davet ettiklerini söyledi.

Başkan adayı Nedim Sevim: “iki başkan adayına da teşekkür ediyorum; beni bu göreve davet ettikleri ve uzlaşma sağladıkları için. Rabbim nasip ederse, ben de bu görevi layığıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağıma ve camiamıza hizmet edeceğime, söz veriyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.