Kafkasspor Başkanı Celal Ter; Başarı maddi manevi sahiplenilmeli

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor Başkanı Celal Ter; Başarı maddi manevi sahiplenilmeli
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Nis 2024 / Çar 16:10
/ 528 Kez Okundu
| |

Kafkasspor Başkanı Celal Ter, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ter, 3. Lig'de ilk yıllarında genç ve tecrübeli oyuncuları harmanlayarak play-off'a kalmayı başardıklarını ve İnegöl'e bu heyecanı yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Ter, " Play-off'ta karşılaşacağımız rakiplere göre çok daha az bütçeyle bu başarıyı elde eden futbolcu, teknik ekip ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Bu başarının İnegöl Futbol camiası tarafından maddi ve manevi olarak sahiplenilmesini istiyoruz." dedi.

Altyapıda da Başarılılar!
Ter, akademi liglerinde ilk kez mücadele etmelerine rağmen U-19 grubunun ligi şampiyon olarak, U-17 grubunun ise ligi ikinci sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandıklarını da açıkladı. U-17 takımının son 8'e kaldığını da belirten Ter, "Amacımız önümüzdeki yıllarda bu oyuncuları A takıma katarak altyapıya verdiğimiz değerin meyvelerini toplamak." dedi. U-19 grubundan 4, U-17 grubundan ise 1 oyuncunun A takıma çıkarıldığını da aktaran Ter, 2007 doğumlu Onur Toroman'ın Arguvanspor deplasmanında 60. dakikada oyuna girerek süre almasını da gururla dile getirdi.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.