Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, çıldırdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, çıldırdı
29 Mar 2016 / Sal 11:42
/ 4.811 Kez Okundu
| |

İznikspor ile Kafkasspor arasında Yenişehir ilçe stadında oynanan Play-Off karşılaşmasına Zafersporlu taraftarların alınması ve koro halinde küfürler, Kafkasspor Başkanı Metin Ungan’ı çıldırttı.

İznikspor- Kafkasspor maçının ardından Karacabeyspor ile karşılaşacak olan Zaferspor taraftarları ilk yarının sonunda tribüne girerek İznikspor’u desteklemeye başladı. Kafkasspor aleyhine tezahüratlar ve küfürler etmeye başlayan Zaferspor taraftarının bu tutumuna itiraz eden Kafkas Başkanı Metin Ungan, Zaferspor taraftarlarının tribünden çıkartılmasını aksi halde sahaya çıkmayacaklarını söyledi.

Çevik kuvvet ekipleri Zaferspor taraftarlarına müdahale ederek olayların büyümesini engellemesine rağmen Başkan Ungan bir türlü sakinleşmedi. İkinci yarının başlama saati gelmesine rağmen Kafkasspor’lu futbolcular sahaya çıkmadı. Maçı tribünden takip eden BASKF Başkanı Osman Kılıç sahaya inerek her iki başkanla ve hakemler ile görüşüp maçın oynanmaması için sahada bir engel olmadığını belirterek maçın başlaması talimatını verdi.

15 dakika gecikmeli başlayan maçta İznikspor ve Zaferspor taraftar grubu birlikte İznikspor'a destek verdi.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Metin Ungan; "Karacabey taraftarını Yenişehir girişinde bekletip; şehre almadılar. Fakat Zaferspor taraftarı geldi. Bir de maça girdi. Girdikleri andan itibaren hem bana hem de kulübüme küfürler başladı. Biz bu haksızlığa isyan ettik. Durumu hakemlere ve BASKF Başkanına bildirdik. Fakat sonuç değişmedi" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.