Kafkasspor Seri Peşinde
04 Nis 2016 / Pzt 16:46
/ 415 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu temsilcimiz Kafkasspor’un Başkanı Metin Ungan, haftasonu Gürsu Belediyespor ile oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BAL’DA BOY GÖSTERMEK İSTİYORUZ

Tempolu ve güzel bir maç olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “İznik maçında da tempolu oynamıştık ama Gürsu maçı gerçekten farklı oldu. Yüzde 60 oranla topun hâkimiydik. Kaçırdığımız net pozisyonlar var. İnşallah Hamitler maçı ile seriye başlayacağız ve 3 galibiyet alarak finale çıkacağız. Güzel şehrimizin inanılmaz desteğini arkamızda hissediyoruz. O desteğe layık olacağız. İnşallah İnegöl’den bir takım BAL’da boy gösterecek” dedi.

DOSTLUK ÖN PLANDAYDI

Müsabakanın Fair-Play çerçevesinde geçtiğini belirten Ungan, “Olağanüstü tedbirler vardı. Yenişehir Emniyetine ve federasyona göstermiş oldukları ilgi ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. İki takım arasında çok dostane bir ortam vardı. Maçın başından sonuna kadar her 2 takım taraftarı da inanılmaz güzel tezahüratlar yaptılar. Dostluk içerisinde geçen bir maç oldu. Protokolde müsabakayı izleyen herkesin zirveye oynayan 2 takım taraftarlarının birbirlerine bu kadar centilmence tezahürat etmelerine hayran kaldılar. Gürsu Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

“Seyircilerimizin takımımıza sahip çıkmalarını istiyoruz” diyerek desteklerin sürmesi temennisinde bulunan Ungan, “İnşallah bu hafta Hamitler karşısında alacağımız galibiyetle yeniden çıkışa geçeceğiz. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.