Kafkasspor’da Görev Dağılımı Gerçekleşti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor’da Görev Dağılımı Gerçekleşti
04 Haz 2016 / Cmt 19:19
/ 1.970 Kez Okundu
| |

Kafkasspor’da geçtiğimiz hafta tek liste ile gerçekleşen ve Varol Ecer’in başkan seçildiği yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleşti.

Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Serdar Kaçar “Bildiğiniz üzere 30 Mayıs 2016 günü Kafkas spor adına yakışır güzel bir genel kurul yaptık. Bu kulübe ve camiaya sevdalı arkadaşlar olarak yönetime talip olduk. Tek liste olarak Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu olarak görevi devraldık.”

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRECEĞİZ

Yeni sezon hakkında bilgiler veren Kaçar “Kulübümüz 1980 yılında gayri federe olarak kurulmuş ve 1993 yılında federe olarak liglere katılmıştır. Bursa futbolunda ismini markalaştırarak önemli bir yer edinmiştir. Seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber amacımız Kafkas spor markasını daha da büyüterek ve altyapımızla birlikte yükselmektir. Futbol takımımız Amatör Süper Ligde İnegöl ü temsil edecek ve bir üst lige çıkmak için mücadele vereceğiz. Bu bağlamda yeni sezon için teknik direktör ve futbolcu transferleri yapıp bununla alakalı yine sizinle birlikte kamuoyuna bilgilendirmeler yapacağız.”

350’YE YAKIN SPORCUMUZ VAR

Kulübün alt yapısına vurgu yapan Serdar Kaçar “Altyapımızda kaleci antrenörü dâhil 6 antrenörümüz bulunmaktadır. Mevcut durumda altyapımızda 200 ü lisanslı olmakla beraber toplam da 350 e yakın sporcumuz bulunmaktadır. Önümüzde ki sezon 5 futbolcu grubumuzun 4 tanesi elit ligde oynayacak ve Türkiye şampiyonasına gitme mücadelesi verecektir. Altyapı bizim için sadece futbol ve spor anlamı taşıyan bir oluşum değildi. Burada ki kardeşlerimiz sadece futbol oynamak ya da spor yapmanın dışında orda bulunan hocalarımız sayesinde ahlaklı ve okul eğitimlerinde başarılı vatanına milletine dinine bağlı bireyler yetiştirmekte bizim öncelikli görevlerimiz arasında olacaktır.”

TEKVANDODA BAŞARI SÜRECEK

Tekvando branşında başarıların süreceğini vurgulayan Kaçar “Yine Tekvando branşımızda 2 antrenörümüz 70e yakında sporcumuz bulunmaktadır. Bu branşta da Türkiye şampiyonluğu, Avrupa Kulüpler şampiyonasında 2. ligimiz gibi birçok başarılarımızla Kafkassporu ve İnegöl ü başarıyla adından söz ettirecek şekilde temsil etmekteyiz. Bundan sonra da başarılarımızı arttırmak için yönetim olarak bu branşta ne gerekiyorsa yapacağız.”

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yönetim kurulunda görev dağılımı yaptıklarını ifade eden Kaçar “Yönetim Kurulu olarak göreve dağılımlarımızı gerçekleştirdik ve bundan sonra nasıl daha başarılı oluruzun çalışmalarına başlamış bulunmaktayız Kafkasspor camiasına Hayırlı uğurlu olsun”

İŞTE YÖNETİM KURULU

Varol Ecer Kulüp Başkanı, Recep Horaz 2. Başkan , Yücel Doğru 2. Başkan, Mehmet Özdamar As Başkan, Mikail Kavas As Başkan, Savaş Kılçoğlu Futbol Şube Sorumlusu , Yalçın Atalay Futbol Şube Sorumlusu,  Hamza Peker Genel Kaptan , Hüseyin Arık Genel Kaptan , Recai Baykan Genel Kaptan , Selami Coşkun Genel Kaptan, Serdar Kaçar Basın Sözcüsü, Bilal Bayrak Basın Sözcüsü , Taner Karakayan Basın Sözcüsü , Kenan Aktaş  Mali İşler Sorumlusu , Fatih Can Mali İşler Sorumlusu , Uğur Kamacı Altyapı Sorumlusu , Rıdvan Şentürk Altyapı Sorumlusu ,  Serdar Geylan Altyapı Sorumlusu, Yavuz Kaya Altyapı Sorumlusu , Murat Sağlam Tesisler Sorumlusu  ,  Ahmet Bayraktar Lokal Müdürü , İdris Baykoz Lokal Müdürü , Cengiz Ter Tekvando Branş Sorumlusu , Hakan Cengiz Tekvando Branş Sorumlusu , Yakup Gül Tekvando Branş Sorumlusu , Beytullah Aykul Federasyon Temsilcisi , İsmail Altundağ Federasyon Temsilcisi , Ahmet Salim  Reklam ve Halkla İlişkiler , Kerim Bayraktar Reklam ve Halkla İlişkiler , Tanju Şimşek Reklam ve Halkla İlişkiler , Hakan Akkaya Reklam ve Halkla İlişkiler

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.