Kafkassporda Kuşak Sınavı Yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkassporda Kuşak Sınavı Yapıldı
 :
/ 1.427 Kez Okundu
| |

Kafkasspor bünyesinde çalışmalarını sürdüren Taekwondocu sporcular kuşak sınavında ter döktü.

Taekwondo kuşak sınavları Yılda 3 sefer olmak üzere, Ocak, Mayıs ve Eylül  aylarında yapılmaktadır. Toplam 25 sporcunun katıldığı sınavda sporcular ve veliler büyük heyecan yaşadılar.  Minik sporcuların kuşak sınavında gösterdikleri başarılı performans izleyenler tarafından büyük beğeni kazanarak alkışa maruz kaldı. Sınav Kafkasspor Taekwondo tesislerinde 14.07.2013 Pazar günü yapıldı.

Taekwondo antrenörü Ersin Salgıç   “Olimpik bir spor dalı olan Taekwondo nun ilçemizde yapılması bizlere mutluluk vermektedir. Ailelerimize ve sporcularımıza bu spor dalına önem verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah kulübümüzde de olimpiyatlarda yarışacak sporcular çıkar.’ dedi.  

Taekwondo antrönerü Turan Balkaya “Üst kemere geçen sporcuları tebrik ediyorum. Kuşak sınavları sporcuların öğrendiklerini gösterebildikleri ve kendi seviyelerini kendilerinin belirledikleri güzel bir fırsattır. Ayrıca kendine güven ve kendini ifade etme konusunda sıkıntı yaşayan çocukların da mutlaka mücadele sporlarına yönlendirilmesi gerekli olduğunu belirtti. Kuşak sınavında ailelerde çocuklarını yalnız bırakmayarak yaşanılan heyecana ortak olmanın sevinci ve gururunu birlikte yaşadılar. Bizde bir üst kuşağa terfi eden sporcularımızı kutluyoruz.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.