Kafkasspor’dan Eski Yönetici Bahattin Korkmaz’a Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Ara 2016 / Sal 13:37
/ 905 Kez Okundu
| |

Kafkasspor başkanı Varol Ecer ve yönetim kurulu üyeleri, Kafkasspor eski yöneticisi ve şoförler odası başkanı Bahattin Korkmaz’ın yeni iş yerinde ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan Kafkasspor başkanı Varol Ecer 2. Yarı üst ligleri zorlayacaklarını ifade ederek “Değerimiz olan Sayın Bahattin Korkmaz beyin iş yerinde ziyarette bulunduk. İnşallah devletimize milletimize KDV’si yüksek ir yer olur işlerinde başarılar diliyorum Genç bir ekibimiz var gayet iyi gidiyoruz inşallah 2. Yarı üst ligleri zorlayacağız. “ dedi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren şoförler odası başkanı Bahattin Korkmaz “Çok sevdiğim kardeşim Varol Ecer Bey ve yönetim kurulu arkadaşları sağ olsunlar benim iş yerime hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlar. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem bana bir forma hediye etmişler. Ben 6 senedir yöneticilik yaptım Kafkasspor’da ilk defa Varol Ecer Bey gibi düşündü, bu formayı bana vermeyi.  Kendilerine teşekkür ediyorum sağ olsunlar.”

ÜST LİGE ÇIKARACAKLAR

Varol Ecer ve ekibine güvendiklerini ifade eden Korkmaz “Bu iş yerini 20-25 gün önce açtık güzel leziz bir ortam oldu. Kardeşlerimiz aramızda Kafkas spor doludizgin gidiyor zaten, dünde kardeşlerimiz 3-1 yendi. Ben bu ekibin çok başarılı işler yapacağını düşünüyorum güzel günlerde olacaklar inşallah. Daha üst liglerde görmek istiyoruz kardeşlerimizi. Metin Ungan belki üst liglere çıkartamadı BAL ligine ama inşallah Varol Ecer ve ekibi BAL ligine bu takımı çıkaracaklar diye düşünüyorum. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.