Kafkasspor’un Umutları Başka Bahara Kaldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor’un Umutları Başka Bahara Kaldı
10 Nis 2016 / Paz 16:03
/ 791 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig Play-Off grubu 3.maçında Hamitler ile karşılaşan Kafkasspor, 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta rakibine 2-1 mağlup olarak; BAL şansını önemli ölçüde yitirdi.

Süper Amatör Lig Play-Off maçlarına İznikspor mağlubiyet ile başlayan Kafkas Kartalı, 2.hafta maçında Gürsu Belediye ile golsüz berabere kalmıştı. İlk 2 haftada alınan kötü sonuçların ardından Eser Pullu ile yollarını ayıran temsilcimiz, genç teknik adam Hüseyin Yoğurtçu ile anlaşmıştı.

KAFKAS GOLÜ ERKEN BULDU

Yoğurtçu, Hamitler karşısında ilk maçına çıkarken; Kafkasspor müsabakanın henüz 5.dakikasında Ömer Faruk ile 1-0 öne geçti. 27.dakikada Samet’in kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Kafkasspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

HAKEM DİYET ÖDEDİ

Hakemler üzerinde baskı kurarak ligden çekileceğini kamuoyuna duyuran Hamitler 67’de bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi. 80.dakikada kaleci Anıl’a yapılan müdahalede Anıl yerde kaldı. Fakat Hamitler oyuncuları topu dışarı atmak yerine oyuna devam edince; golü de bu sayede buldu: 2-1

Kaleci Anıl’ın ambulansla hastaneye kaldırılması sonucu kaleye Hakan Gönül geçerken; Kafkasspor da son 10 dakikayı 9 kişi tamamladı. Bu sonuçla temsilcimiz BAL şansını mucizelere bıraktı. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.