Kafkasspor'un uzak deplasman çilesi bitiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor'un uzak deplasman çilesi bitiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
15 May 2024 / Çar 12:13
1 dk okuma / 2.054 Kez Okundu
| |

TFF, gelecek sezondan itibaren 3. Lig’de flaş bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Kulüplerin onayına sunulan düzenlemeye göre 3. Lig 64 takımdan oluşacak ve gruplar bölgesel olarak belirlenecek.

Ajansspor'un haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 3. Lig’de dikkat çekecek bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Hazırlanan proje taslağına göre TFF 3. Lig, 64 takımdan oluşacak ve gruplar bölgesel olarak belirlenecek. Federasyon, konuyla ilgili olarak resmi yazıyı kulüplere gönderirken, çoğunluğun onay vermesi halinde söz konusu değişiklik 2024-2025 sezonundan itibaren hayata geçirilecek. 

Ekonomik koşullara dikkat çekildi

Genel Sekreter Taner Senseven imzalı olarak kulüplere gönderilen yazıda sezon içerisinde kulüplerle yapılan görüşmelerin söz konusu değişiklikte etkili olduğuna dikkat çekildi. Kulüplerin yaşadığı ekonomik sorunlar sebebiyle değişikliğin planlandığına vurgu yapılırken, “Çoğunluğun kabul etmesi halinde TFF 3. Lig müsabakalarının 64 takım arasında Bölgesel gruplar şeklinde oynatılması planlanmaktadır” sözlerine yer verildi.

Cumaya kadar süre verildi

TFF 3. Lig’de mücadele veren tüm kulüplere gönderilen yazıya göre Cuma günüe kadar olumlu ya da olumsuz dönüş beklendiği belirtildi. Kulüplerin onay vermesi halinde gelecek sezondan itibaren kulüpler bölgesel gruplarda yer alacak. 

MADDİ YÜK AZALIR

Kafkasspor Başkanı Celal Ter kendilerine resmi yazının geldiğini ve bölgesel lig için onay verdiklerini söyledi. Celal Ter ayrıca bölgelerin henüz belirlenmediğini, onay sürecinin ardından bölgelerin belli olacağını ifade etti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.