Kafkasspor'un yüzü gülmeye devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 Kafkasspor'un yüzü gülmeye devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Ara 2023 / Pzt 18:28
/ 711 Kez Okundu
| |

3. Lig 1. Grup'ta son 4 haftada aldığı 10 puanla ligde 3. sıraya yükselen Kafkasspor, Tarsus İdman Yurdu'nu deplasmanda 3-1 mağlup ederek bu yükselişini sürdürdü.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Tarsus İdman Yurdu, lige iyi bir başlangıç yapamadı. Küme düşme hattında yer alan takımlar her zaman tehlikeli olurlar. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ekiplere karşı oynadıkları futbol bunun göstergesiydi. Şiddetle puana ihtiyacı olan takımlar kendi saha ve seyircisi önünde her zaman daha farklı oyun ortaya koyabiliyorlar. Bunun bilinci ile sahaya çıktık. Oyuncularımız üzerine düşeni yaptılar ve hak ettikleri bir sonuç elde ettiler." dedi.
?
Tarsus maçında çok sayıda pozisyon ürettiklerini söyleyen İncedal, "Maçın başlangıç düdüğünden, bitiş düdüğüne kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. 10'a yakın net gol pozisyonu ürettik. Bu bizim için oldukça güzel bir istatistik oldu. Maç boyunca ise rakip takıma net gol pozisyonu vermedik. Yenilen gol ise defanstan dönen topun tamamlanması ile oldu. Yani takım halinde tüm oyuncularımız oldukça başarılı bir oyun çıkardılar. Bu galibiyet bizim için oldukça önemliydi. İlk yarının son maçında sahamızda misafir edeceğimiz Mardin 1969 maçı öncesi aldığımız 3 puanla ligde 3. sıraya yükseldik." ifadelerini kullandı.

İncedal, taraftarlara seslenerek, "Bu galibiyeti Tarsus'a kadar takımını yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza ve bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Başkanımız Celal Ter ve Yönetim Kurulu Üyelerimize hediye ediyoruz." dedi.
Mardin 1969 maçına hazırlanmaya başladıklarını söyleyen İncedal, "Bu hafta tüm taraftarlarımızın stadı hınca hınç doldurmalarını bekliyoruz. Alınan sonuçlar itibariyle Bursa'yı ve İnegöl'ü profesyonel liglerde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İlk yarının son maçı bizim için oldukça zor geçecek. Hedefimiz ilk yarıyı 3. sırada tamamlamak. Zirve yarışı için önemli olan bu maça gerek taraftarlarımızı, gerekse de İnegöllü tüm spor severleri davet ediyorum." şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.