Kahyaoğlu Süt Ürünleri 3. şubesini açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kahyaoğlu Süt Ürünleri 3. şubesini açtı
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Kas 2020 / Cum 16:37
/ 11.876 Kez Okundu
| |

Kahyaoğlu Süt Ürünleri, 3. Şubesini Orhaniye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde açtı.

Yıllardır İnegöllülere hizmet veren ve bu alanda İnegöllülerin en çok tanıdığı firmalardan biri olan Kahyaoğlu Süt Ürünleri, görkemli açılış töreni ile 3. şubesini Orhaniye Mahallesi Mesudiye Caddesi üzerinde açtı.

Açılış programına Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, çeşitli partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programı öncesinde ilk olarak açıklamalarda bulunan işyeri sahibi Bekir Kahyaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Kahyaoğlu Süt Ürünleri’nin 3. Şubesini açmaktayız. Dolayısıyla bu şubemizin de hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Amacımız kar yapmak değil. Esas amacımız İnegöl halkına hizmet etmektir. O nedenle 1979’dan bugüne süt mamülleri olarak İnegöl’e en kaliteli ürünleri yedirmekten başka bir amacımız yoktur. O nedenle zannediyorum ki İnegöl halkımız da bugüne kadar ürünlerimizin kaliteli olduğunu biliyorlar. O nedenle bizler bundan sonra da daha iyi daha kaliteli ürünler üretmeye devam edeceğiz. Biz belirli bir yaşa geldiğimiz için bundan sonra da çocuklarımızın daha iyisini yapacağına inanıyorum. Açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Daha sonra açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “41 yıl olmuş. 41 kere maşallah. Süt ürünleri daha temel ürünlerimizin en kıymetlisidir. Bizler de 41 yıldır Kahyaoğlu’nun hijyenik ortamda ürettiği, soframıza geldiğinde lezzetle yediğimiz ürünleri ürettiği için teşekkür ediyorum. Açılışın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Turgay Yel ise, şu ifadeleri kullandı:

“Az önce hacı abi i60 Yıllık bir mazisi olan firmanın şuanda 3. Şubesini açıyoruz. Rabbim bol kazançlar nasip etsin” 

Son olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Kahyaoğullarını anlatmaya gerek yok. Allahr azı olsun güzel bir geçmişe sahip. Tertemiz bu şehre hizmet eden pırıl pırıl abilerimiz. Bugün de genç jenerasyon bunu götürmeye çalışıyor. Hepsinden Allah razı olsun. Şehrimize kim değer katıyorsa hepsinden Allah razı olsun. Allah bereketlendirsin. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sağlığımıza dikkat etmemiz gereken bir zamandan geçiyoruz. O nedenle sağlıklı besleneceğiz. Hepinize sağlık diliyorum”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.