Kampüste hedef 4 bin öğrenci

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kampüste hedef 4 bin öğrenci
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2020 / Çar 11:15
/ 2.010 Kez Okundu
| |

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, 6 lisenin bulunduğu Hacı Sevim Yıldız Külliyesindeki 2 bin 700 olan öğrenci sayısını gelecek yıl 4 bine çıkarmak istediklerini söyledi.

 
Hacı Sevim Yıldız Külliyesinde eğitime devam eden okulların müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru bir araya geldi.
 
İstişare toplantısında konuşan Müdür Doğru, 1,5 ay kadar önce göreve başladığını anımsatarak, “Bugün de sizlerle birlikte istişare toplantısı yapmak için bir aradayız. İnegöl’de 57 bin örgün eğim olmak üzere 62 bin öğrencimiz eğitim öğretim görüyor. 2711 öğretmen arkadaşımızla eğitim öğretimi yürütüyoruz. 300 dönüm arazi üzerindeki kampüsü Milli Eğitime kazandıran Mehmet Yıldız befendeydiye teşekkür ediyorum. 2700 öğrencimiz burada eğitim görüyor. Hedefimiz önümüzdeki yıl 4000 bin öğrenci sayısına ulaşmak istiyoruz. İnegöl’de hertürlü okulumuz var. İnegöl sanayi kenti olduğu için bizler de sektörün bizden beklentisi olan ara eleman ihtiyacı için donanım olarak her türlü tedbirimizi almış durumdayız.” dedi.
 
İnegöl’ün çok güçlü bir kent olduğunun altını çizen Doğru, “Her anlamda güçlü. Dün Tematik Lisemizle birlikte protokol imzaladık. İnegöl mesleki eğitime sahip çıkıyor. Bizlere de büyüyen İnegöl’e katkı sunmak, ara eleman sorununu çözmek düşüyor. Biz köylerimizden çocuklarımızı kampüse ücretsiz taşıyoruz. Diğer öğrencilerimiz belediye otobüsleri ile geliyorlar. Alanyurt’tan gelen direk araç, Mesudiyeden. Akhisar ve Huzur’dan direk araç kaldırdı İNULAŞ.  Daha konforlu bir ulaşımın sağlanması için gayret sarfediyoruz. Öğrencielrimiz beldiye otobüsüyle daha konforlu nasıl gelirler onunla alakalı görüyoruz. Gerekli tedirleri almaya çalışıyoruz.” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.