Kampüsteki taşıma krizine açıklama geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kampüsteki taşıma krizine açıklama geldi
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Ara 2019 / Sal 19:02
/ 9.394 Kez Okundu
| |

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’nde yaşanan ulaşım krizine İNULAŞ yetkilileri ekstra sefer düzenleyerek çözüm arayacak.

İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak milli eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile ücretsiz olarak kampüse taşınıyordu.

MİLLETVEKİLİNİN GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALMIŞTI
 
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne ücretsiz taşınması için yaptığı girişimler sonuçsuz kalırken devreye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş girerek, öğrencilerin bir ücretsiz taşınacağını açıklayarak AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e zaman kazandırmıştı.
 
1 ARALIK İTİBARİ İLE ÜCRETLİ

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in bu zaman dilimi içinde problemi çözemedi. 1 Aralık itibari ile  Hacı Sevim Yıldız Kampüsüne giden öğrenciler bundan sonra ücretli olarak taşınmaya başlandı.

İLAVE OTOBÜSLER GELİYOR
1 Aralık itibari ile öğrenciler ücretli bir şekilde taşınırken, hatlardaki yoğunluk nedeni ile öğrenciler derslerine geç kalmaya başladı. Öğrencilerden yoğun bir şikayet gelirken İNULAŞ yetkilileri ilave hat çalışmalarını başlattı. İlave hat listesinin tamamlandığı yarın akşamdan itibaren ilave otobüslerin devre gireceği öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.