Kani Ahmet Erbay bu görüntüden rahatsız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kani Ahmet Erbay bu görüntüden rahatsız
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ara 2021 / Pzt 21:00
/ 3.106 Kez Okundu
| |

DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay, Hükümet Konağı’nın yeni yerinin açıklandığı programda sadece AK Parti İnegöl İlçe Başkanının bulunmasını eleştirerek bu gidişat iyi değil dedi.

Kani Ahmet Erbay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Öncelikle Hükümet konağının yapılacağı yerin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Özellikle yıkılan hükümet konağının bulunduğu alanın yeşil alan olarak düzenlemesini ısrarla isteyen sayın başkan Alper Taban beye teşekkür eder ve bu konuda istediğini aldığı için tebrik ederiz.
Belki bundan sonra herkes birşeyler yazacak belki hükümet konağı oraya mı yapılmalıydı buraya mı diye..
Asıl sorun şu?
Daha önce ilçe başkanları istişare toplantısında dile getirdiğimiz eleştiri gitgide artıyor ve üzülerek haklı olduğumuzu görür hale geliyoruz..
Belediyenin programlarında sadece iktidar partisinin başkanın sanki icraat makamının başında imiş gibi on planda yer alması son derece yakışıksızdır.
İnegöl belediyesi eşbaşkanlık sistemine mi döndü?
Parti devleti olduk da haberimiz mi yok ?
Hükümet konağının yapılacağı yeri belediyenin organizasyonunu yaptığı bir alanda kaymakam, imar müdürü, milletvekili gibi paydaşlarının yerine iktidar partisinin ilçe başkanının oturtulması büyük bir hatadır.
Halkın seçtiği başkan belediye başkanıdır , vekil ise milletvekilidir.
Muhalefet ile bu konular niye görüşülmedi sorusuna verilen cevap ise biz görüşülmesi gereken her yerle görüştük denmiş olması ise tam bir hezeyandır.
Bundan sonra belediye tarafından göstermelik olarak yapılacak olan demokratik ortam, istişare toplantıları vesaire hepsi anlamsız ve boştur.
Halkın tamamını ilgilendiren konularda aldığınız kararların ceremesini bu halk çeker iken siz sadece şu tarihte bitecek, bu tarihte bitecek , yeniden ihaleye çıkarttık, şeklinde açıklamalar ile milletin zamanını ve de vergilerini harcıyorsunuz.
Bu gidiş gidiş değil.
Bu üstenci tavır güzel bir hâl değil.
Üzülerek ifade etmeliyiz ki bu şehir kötü yönetiliyor..
Bazıları köy diye bakabilir,  kasaba diyebilir belki bu şehri yönetenlerin olaya bakışı da böyle olabilir ; fakat bu ŞEHİR kendi kendine yeten ekonomisi, surekli katma değer üreten , sürekli büyüyen ve de çok daha iyisini hakediyor.
Günü geldiğinde DEVA kadroları bu şehri hakettiği gibi yöneteceğinden hiç şüpheniz olmasın..





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.