Kansere dikkat çektiler sahaya indiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kansere dikkat çektiler sahaya indiler
04 Nis 2018 / Çar 09:15
/ 2.349 Kez Okundu
| |

1-7 Nisan Kanser haftası nedeniyle 4 hastane yönetici ve personeli kansere dikkat çekmek için futbol turnuvası düzenlediler.

1-7 Nisan Kanser haftası nedeniyle Bursa’da bulunan 4 hastane kendi aralarında futbol turnuvası düzenleyerek kansere dikkat çektiler.

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi, İnegöl Devlet Hastanesi, Medikal Park ve Ceylan hastanesinin yarıştığı 4 takımlık turnuvada ilk maçlar dün akşam oynandı.

İnegöl Devlet Hastanesi ile Ceylan Hastanesi’nin karşılaştığı maçta İnegöl Devlet Hastanesi 13-2 gibi farklı skorla kazanmasını bildi.

KANSER NEDİR?

Kanser vücudun herhangi bir yerinde gelişebilir. Hastalık, hücrelerin kontrolsüz çoğalması ve normal hücrelere yer bırakmaması ile başlar. Bu, vücudun olması gerektiği gibi çalışmasını zorlaştırır.

Kanser, birçok kişide oldukça iyi tedavi edilebilen bir rahatsızlıktır. Gerçekte, artık hiç olmadığı kadar çok hasta kanser tedavisinden sonra hayatına devam etmektedir.

KANSER YALNIZCA HASTALIK DEĞİLDİR

Birçok kanser türü mevcuttur. Tek bir hastalık değildir. Kanser akciğerlerde, memede, kalın bağırsakta ve hatta kanda başlayabilir. Kanserler birçok açıdan benzer olmakla birlikte, büyüme ve yayılma açısından farklılık gösterirler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.