Kansu Kuyumculuk dualarla açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kansu Kuyumculuk dualarla açıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
25 May 2024 / Cmt 13:38
/ 4.873 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi eski başkan yardımcısı Adil Kansu ve oğlu Alper Kansu’ya ait Kansu kuyumculuk açıldı.

Açılış programına AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban, kaymakam Eren Arslan, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, ilçe müftüsü İsmail Hatipoğlu ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
 
Açılış programında konuşan işletme sahiplerinden Alper Kansu şu ifadeleri kullandı;

İnegöl Belediye Başkanım ve Meclis Üyelerimiz , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım ve Yönetim Kurulu üyeleri,ilçe milli eğitim müdürüm İlçe Müftüm ,İlçemizin çok değerli Müdürleri  ,
AK Parti ilçe Başkanlarım ve Yöneticileri ,STK ve Oda Başkanlarım, Muhtarlarım ,Basınımızın değerli temsilciler, çok  değerli dostlarımız ve misafirler ,  öncelikle açılış programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı  teşekkür ediyorum.  Burada  birkaç teşekkürü ayrıca yapmak isterim. Öncelikle  Üniversite eğitimim bittikten sonra Kuyumculuk sektörüne girmeme vesilen olan Necmettin ÇAMLIDERE abime , akabinde Yetişmeme ve yanlarında çalışmama imkan sunan ÖZBAĞ Kuyumculuk sahibi Fatih ÖZTÜRK abime ve ortaklarına , Bu işyerini tutmama vesile olan Abdullah ÖZDEMİR dayıma ve İşyerinin projelendirip uygulamasını üstlenen Mimar  Sezer SEÇKİNLİ dostuma ayrıca teşekkür ediyorum.
           Hepinizden Allah razı olsun.
           Ticaretin merkezi olan Çarşıda yeni işletme olarak ticari hayatımıza başlıyoruz. Çok değerli komşularıma ve tüm esnaflarımıza  Rabbimden hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.
           Çok değerli büyüklerimden öğrendiğim esnaflık ve ticari Unvan olarak da Kuyumculuk mesleği ile alakalı inşallah elimizden  geldiği kadar İnegöl halkına hizmet vermek için şahsım ve ailem olarak en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesi inşallah.
            Açılış dolaysıyla aramızda olduğunuz ve bizlere güç verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
            Hepinize saygılar sunuyorum.


                                           


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.