Kansu’dan Mustafa Destici’ye sert tepki; Haddini bil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kansu’dan Mustafa Destici’ye sert tepki; Haddini bil
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Nis 2023 / Per 12:10
/ 7.849 Kez Okundu
| |

BBP lideri Mustafa Destici’nin Erkan Baş üzerinden Boşnaklara söylediği sözler tepki çekerken, İnegöl Eski Belediye Başkanı yardımcısı Adil Kansu’dan da sert tepki geldi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ı hedef gösteren Destici, Baş hakkında, "Adam Tito artığı" diyerek hedef göstermişti. Erkan Baş da Destici’nin yaptığı ırkçı açıklamaları kınamıştı.

KANSU’DAN SERT TEPKİ
İnegöl Belediyesi eski belediye başkan yardımcısı Adil Kansu ise Destici’nin ırkçı söylemlerine sert çıktı.
Kansu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Boşnak kökenli TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ı tanımam ve siyasi düşüncesinden dolayı kendisini sevmem. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yapmış olduğu ; TİTO artığı ve soyadı (Jusoviç) üzerinden açıklamalar yaralayıcı ve Türkiye’de yaşan Boşnak ve Balkan kökenli vatandaşlarımızı rencide etmiştir.
Bu açıklamalar Tarihi ve haddini bilmemektedir.

TİTO artıkları olarak tabir ettiğiniz Boşnaklar Osmanlı’nın başlangıcından günümüze kadar Balkan topraklarında Türklüğün ve İslam’ın bayraktarlığını yapmıştır ve hala yapmaktadır.
Sözde siyaset yapan Mustafa Destici’nin bu söylemleri Türkiye’ye muhacir olarak gelen milyonlarca göçmenin atalarının soyadlarına saygısızlıktır.
Ülkemizin gerçek sahipleri olan Balkan göçmeni vatandaşlarımızdan ve camiamızdan özür dile ve haddini bil
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.