Kardeşliğimiz Artarak Devam Edecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kardeşliğimiz Artarak Devam Edecek
13 Oca 2018 / Cmt 18:00
/ 655 Kez Okundu
| |

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Ulgar Taban’a yeni görevinde başarılar dilerken, Başkan Taban ise “Bundan sonra da inşallah bu ilişkiyi en güzel şekilde arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

İnegöl’ün kardeş şehirlerinden olan Posof’un Belediye Başkanı Cahit Ulgar, beraberindeki heyetle birlikte bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi. Bursa ziyareti kapsamında İnegöl’e de gelen Ulgar, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Kasım ayında yaşanan değişim sonucunda İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Alper Taban’a yeni görevinde başarılar dileyen Ulgar’a, ziyaret sırasında Bursa Ardahan Dernekleri Federasyonu Başkanı Zekai Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Posoflular Kültür Derneği Başkan ve yöneticileri de eşlik etti.

“BAŞARILI OLACAĞI KANAATİNDEYİZ”
Ziyaret sırasında konuşan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, “Beraberimizdeki heyetle birlikte bugün İnegöl’deyiz. İnegöl Posofluların ikinci yurdu gibi… Bizler de yılda birkaç kez de olsa İnegöl’ü ziyaret ediyoruz. Ziyaret etmeden geçemiyoruz. Aynı zamanda İnegöl Belediyesi ile Posof Belediyesi kardeş belediye. Özellikle 2014’ten bu yana sık sık ziyaretlerimiz oluyor. Daha önce burada görev yapan değerli Başkanımız Alinur Aktaş Beyin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesiyle beraber de Alper Taban kardeşimiz İnegöl Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Biz de kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. İnşallah başarılı olacağı kanaatindeyiz” dedi.

“İLİŞKİMİZİ ARTTIRARAK SÜRDÜRECEĞİZ”
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade ederek; “Kıvanç duydum, onur duydum burada olmanızdan ötürü. Posof Belediyesi ile kardeş belediye olmamızdan dolayı ben de bir kez Posof’a gitme imkanına sahip olmuştum. Ama o bir kere bana o kadar güzel geldi ki… O coğrafya aslında bizlerin de coğrafyası. Köken olarak bizim büyüklerimiz de o coğrafyadan geldiler. Fakat gitme imkanı bulamadığımız için Posof Belediyesi kardeşliği vesilesiyle kendi coğrafyamızı da görmüş olduk. Bundan sonra da inşallah bu ilişkiyi en güzel şekilde arttırarak devam ettirmek bizim de hedeflerimiz arasında olacak. Çünkü şehrimizde yaşayan Posoflu hemşerilerimizin gayretleriyle, Sayın Belediye Başkanımızın gayretleriyle bu ilişki ortaya konmuştu. İnşallah biz de bunu en güzel şekilde devam ettireceğiz. Bizler gideceğiz, sevgili Başkanımız ve ekipleri buraya gelecekler. Bu ziyaretlerden de fayda sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.