Karduz;önümüze neden ket koymaya çalışıyorlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Karduz;önümüze neden ket koymaya çalışıyorlar
19 May 2017 / Cum 10:26
/ 16.745 Kez Okundu
| |

İnegölspor başkan adayı Coşkun Karduz ertelenen olağanüstü kongre sonrası önümüze neden ket koymaya çalışıyorlar dedi.

Geçtiğimiz Çarşamba Günü Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleşen İnegölspor kongresinde Divan Heyetinin oluşmamasından dolayı olağanüstü kongre ertelenmişti.

İnegölspor’da Coşkun Karduz’dan başka kimse başkan adaylığını açıklamazken tek başkan adayı Karduz önümüze ket koymaya çalışıyorlar ifadesini kullandı.

Karduz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Öncelikle herkese selam olsun. Bu güne kadar hiçbir yazı paylaşmadım, ama bu kadarda olmaz artık İnegöl spor kimsenin egosunu tatmin edeceği bir kulüp değil. Bu nedir abi o girecekti giriyordu o liste hazırlıyor bu kalem bulamadı yapamadı. Bu nedir abi son 3.cü kongre olacak daha liste yapmak için uğraşanlar var. Bu kongrenin olacağını biliyordunuz aylar öncesinden neden şimdiye kadar yapmadınız diye sormazlar mı insana ya da bir yerlerden emir mi beklediniz demezler mi insana. Biz 15 gün önceden liste yaptık bizim önümüze neden ket koymaya çalışıyorlar biz gelirsek bazılarının oyunlarını bozacağız korkusu mu var ya da biz onlarla oynamayacağız mı korkusu var. Madem İnegöl spor’u bu kadar seviyorsunuz neden bizimle yürümediniz demezler mi adama. Ama ne olursa olsun sevdamızın peşinden gitmeye devam edeceğiz kazanan inşallah İnegöl spor olsun söylenecek o kadar şey var ki neyse kimse alınmasın saygılar. ifadelerini kullandı


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.