Karşıya geçişi sağlayan yol ölüme neden oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Kas 2019 / Sal 16:38
/ 9.281 Kez Okundu
| |

Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde orta orta kaldırım arasında bulunan boş alandan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar kazalara neden oluyorlar.

Cerrah Kavşağındaki trafik ışıklarından, itfaiye istikametine doğru hareket eden araçlar Kardelen sitesi önünde büyük tehlike atlatıyorlar.

Çevre yolu Kardelen sitesi önünde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar kendi imkânları ile orta refüjden yol açtılar. Açılan bu yol birçok ölümlü kazaya neden olurken, yolun kapatılmadığı her gün kazalara davetiye çıkartıyor.

4 YILDA 4 ÖLÜMLÜ KAZA
Kardelen sitesi önündeki refüjden karşıya geçmek suretiyle gerçekleşen kazalarda son 4 yılda 4 kişi hayatını kaybetti. Birçok sürücü ise kaza tehlikesi geçirdi.

YİNE AYNI KAZA
73 yaşındaki İlhan Uyanık tarlasından topladığı patateslerle orta refüjdeki aradan geçmek isterken, Cerrah Kavşağı istikametinden gelip itfaiye istikametine doğru gitmekte olan aracın çarpması sonucu hastanede hayatını kaybetti.

KAPATIN ARTIK
Hız limiti 50 olan bölgede sürücüler yüksek hızla seyretmesinden dolayı meydana gelen kazalar ölümle sonuçlanıyor. Vatandaşlar ise yetkililere seslenerek orta refüjde bulunan geçiş aralarının, kimsenin daha fazla canı yanmadan artık kapatılmasını istiyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.