Kasa hırsızları tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kasa hırsızları tutuklandı
04 Kas 2016 / Cum 17:54
/ 3.097 Kez Okundu
| |

Mobilya Sanayi Zafer Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işyerine hırsızlık için giren 4 şüpheli, emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 1’i serbest kaldı.

Alınan bilgiye göre, işyerinin camını kırarak işyerine giren hırsızlar, işyerindeki çelik kasayı parçaladı. 

Çelik kasadan bir şey çıkmadığını gören hırsızlar geldikleri araçla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Sabah işyerine gelen işyeri sahibi hırsızlığı emniyet ekiplerine bildirdi. Alınan kamera görüntülerinden hırsızların aracı belli olurken, şahıslar kendilerini gizlediklerinden dolayı eşkâlleri belirlenemedi. 

Kamera takip araştırması yapan emniyet ekipleri, çeşitli işyeri ile kamu ve kurumların toplam 12 kamerasını inceleyerek, hırsızların kullandığı aracı tespit etti. 

Söz konusu araç ekipler tarafından Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi durduruldu. Araçtaki H.C.gözaltına alınırken, kamera görüntülerinden ve gözaltındaki şüphelinin verdiği ifadeler doğrultusunda hırsızlık şüphelisi E.T Süleymaniye Mahallesi’nde gece yakalandı. 

Ekiplerin yaptığı başarılı çalışmalarla şüphelilerden M.B Kurşunlu Mahalles’nde, diğer şüpheli O.D de Orhaniye Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.C. E.T ve M.B tutuklanırken, O.D ise serbest bırakıldı. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.