Kavşağa konulan ışıklar sürücüleri çileden çıkardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kavşağa konulan ışıklar sürücüleri çileden çıkardı
23 Tem, 2018 / Pzt 18:23
/ 20.606 Kez Okundu
| |

Yenice Köprülü kavşağına konulan trafik ışıkları, güzergahı devamlı kullanan sürücüleri çileden çıkardı.

Yenice köprülü kavşağa yapılan ışıklandırma sistemi vatandaşların tepkisine neden oldu. Kesintisiz ulaşım için yapılan köprülü kavşağa yerleştirilen trafik ışıkları bölgede trafiğin artmasına neden oldu. Özellikle TOKİ’de kalıp iş yerlerine yetişmek isteyen vatandaşlar sabah oluşan trafikten dolayı sıkıntılar yaşamakta.

OKULLAR AÇILINCA TRAFİK DAHA DA ARTACAK

Okulların açık olmamasına rağmen bölgede ışıklarda trafik yoğunluğu yaşanırken, okulların açılmasından sonra bölgede trafiğin daha da artması bekleniyor.

KIŞIN TEHLİKE ARZEDİYOR

Kırmızı ışıkların yokuşlara konulmasından dolayı sürücüler kış aylarında nasıl hareket edeceklerini şimdiden kara kara düşünmeye başladı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.