Kayıp Kadın Hala Bulunamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kayıp Kadın Hala Bulunamadı
 :
/ 1.925 Kez Okundu
| |

Yeniyörük Mahallesi’nde 18 Ocak 2014 tarihinde evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi Fatma Demirtaş, 136 gündür kayıp.

İnegöl’e bağlı Yeniyörük köyünde ikamet eden ve epilepsi hastası olduğu belirtilen iki çocuk annesi 34 yaşındaki Fatma Demirtaş, 18 Ocak 2014 Cumartesi günü evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Daha önce de birkaç kez kaybolan, ancak aynı gün içerisinde bulunan kadın, bu kez ortaya çıkmadı. En son köyün yakınlarında ot toplarken görülen Demirtaşın eşi Ali Demirtaş, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

 

 

ARAMA ÇALIŞMALARINDA BULUNAMADI

Genç kadından haber alınamaması üzerine, profesyonel ekiplere bilgi verildi. Kayıp kadının bulunması için Yeniyörük köyüne gelen arama kurtarma ekipleri, jandarmanın da katıldığı çalışmalarda 1 hafta boyunca Yeniyörük Mahallesi civarındaki arazide kalarak kayıp Fatma Demirtaş’ı aradı. 120 kişilik ekibin yürüttüğü arama çalışmalarında, Fatma Demirtaş’a ait hiçbir iz bulunamadı.

 

EŞİNİN BULUNMASI İÇİN TV KANALLARINA ÇIKTI

Arama kurtarma ekipleri, 1 haftalık çalışma sonrası araziden çekildi. Jandarma, gelen ihbarlar üzerinden kayıp kadının bulunması için çalışmalarını sürdürürken, kayıp Fatma Demirtaş’ın eşi Ali Demirtaş’ta eşinin bulunması için özel bir TV kanalında yayınlanan Ebru Gediz’le Yeni Baştan programına katılmıştı. TV ekranlarından eşine veya eşini görüp, haber alanlara seslenen Ali Demirtaş, umudunu kaybetmediğini, eşinin bulunacağını söylemişti.

 

JANDARMA HER İHBARI DEĞERLENDİRİYOR

Ali Demirtaş umudumu kaybetmedim dedi, ama Fatma Demirtaş’ın izine 136 gündür rastlanamadı. Kayıp kadına ulaşmak için Yeniyörük civarındaki arazileri didik didik arayan ekipler, daha sonra arama çemberini genişletip civar ilçelerde de çalışma başlattı. Bu sırada gelen ihbarları da değerlendiren Jandarma, birkaç kez Bursa’dan gelen ihbarlar üzerine Fatma Demirtaş’ın görüldüğü iddia edilen bölgelerde inceleme yaptı. Kamera kayıtları incelendi, ancak kayıp kadına yine ulaşılamadı. Yapılan ihbarlardaki kişilerin farklı kişiler olduğu belirlendi.

 

ARAMA ÇEMBERİ GENİŞLETİLDİ

Konuyla yakından ilgilenen jandarma, halen ihbarları değerlendirip arazide ve civar bölgelerde zaman zaman çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca başta Bursa olmak üzere; Yenişehir, İstanbul, Bozüyük, Eskişehir ve Bilecik’te de Fatma Demirtaş’ın bulunması için çalışmalar sürüyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.