Kaymakam Akça’dan Flaş Galatasaray Sözleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Akça’dan Flaş Galatasaray Sözleri
03 Haz 2016 / Cum 18:07
/ 831 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak Erdoğan Kızmaz’ın başkan olduğu İnegöl Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Kaymakam Ali Akça’yı ziyaret etti. Akça ziyarette Galatasaray ile ilgili ilk defa bir itirafta bulundu.

Dernek yöneticileri ile birlikte Kaymakam Ali Akça’yı ziyaret eden Erdoğan Kızmaz, ziyarette Akça’ya Galatasaray forması hediye etti.

GALATASARAYLILIK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyarette konuşan Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, “4 yıl önce derneği birlikte kurduk. Kurucu başkanlıkta yaptım ve bu dönem yeniden başkan olarak seçildim. İşlerimiz yoğun olsa da Galatasaraylılık ayrı bir sevda. İnegöl’de Galatasaraylılığı geliştirmek için çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla bunun için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘SEVDANIZ SEVDAMIZDIR’

Kaymakam Ali Akça ise hediye edilen formayı büyük bir mutlulukla giyeceğini söyleyerek, “Sevdanız sevdamızdır. Galatasaray ve Galatasaralılık ayrı bir markadır. Bazı heyecanları ilk olarak yaşatan takımdır. Uluslar arası arenada aslanlar gibi mücadele ediyor. Milletimizin zaman zaman bir araya gelme ve birlikte olmayı yaşattığı için Galatasaray’ın gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Dernek yönetimimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.