Kaymakam İnciden İTSOya veda ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam İnciden İTSOya veda ziyareti
 :
/ 1.172 Kez Okundu
| |

İnegölde görev yapan Kaymakam İnci, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Metin Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürkün hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam İnciye ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

İnegölde görev yapan Kaymakam İnci, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Metin Anıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürkün hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam İnciye ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Başkan Anıl, "Kaymakam Bey, iki yılda ilçemize güzel hizmetler yaptı. Kent yöneticileri, işadamları ve sanayicilerle uyum içerisinde çalışarak İnegölün gelişimine katkıda bulundu. Kendisini unutmayacağız" dedi.

Metin Anıl, Aziz İnciye yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Kaymakam Aziz İnci de, İnegölde görev yapmış olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Kamu yöneticisi olarak hizmet bayrağını sürekli taşımak zorunda olduklarını hatırlatan İnci, "İnegöl, ekonomisi, sanayisi, kültürel yapısı ve doğal güzellikleriyle çok özel bir içe. Burada hizmet etmiş olmak benim için gurur verici. Edindiğim dostluklar, benim için en güzel hatıralar olarak kalacak" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.