Kaymakamdan Kavga Eden Öğrencilere Nasihat!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 Mar 2016 / Pzt 17:23
/ 1.311 Kez Okundu
| |

İnegöl’de son günlerde yaşanan öğrenci kavgaları “Gençlere ne oluyor” sorularını gündeme getirirken, İnegöl Kaymakamı Ali Akça da kavga eden kız ve erkek öğrencilere nasihatte bulundu.

İnegöl’de bir süre önce yaşanan kız öğrencilerin kavgası Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz Cuma günü de bir grup lise öğrencisi sokak ortasında yumruk yumruğa kavga etmişti.

inegolonline.com/diger_resimler/732016-172323_593465.jpg" style="height:323px; line-height:18.9091px; width:645px" />KIZ KAVGASINDA ADLİYEYE ÇIKANLAR OLDU

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, öğrenci kavgalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İnegöl nüfusunun 249 bin civarında olduğunu, yaklaşık 10 bin kadar da Suriyeli bulunduğunu belirten Akça, “Toplamda hemen hemen 260 bin civarında bir nüfus var. 260 bin içerisinde bahsettiğimiz öğrenci kavgaları da hayatın akışı içerisinde ne kadar arzu etmesek de karşımıza çıkıyor. Kızların kavgası bizleri üzdü. O konu ile alakalı arkadaşlarımızın detaylı çalışmalar yapıyorlar. Adliyeye çıkarılanlar oldu. En son meydana gelen öğrenci kavgasında ise çocuklar kaçmışlar. Şikayet olmadığı için Emniyet'e konu teşkil etmedi” dedi.

KAYMAKAM’DAN GENÇLERE NASİHAT

“Gençlerin damarlarındaki kan biraz hızlı akıyor” diyerek konuşmasını sürdüren Akça, “Zaman zaman aralarındaki bir takım hadiseleri böyle, toplumun ya da büyüklerinin kabul edemeyeceği tarzda çözmeye çalışıyorlar. Kesinlikle doğru değil. Ben hep gençlerle yaptığım konuşmalarda, kesinlikle şiddetle aranıza mesafe koyun, şiddeti özendiren konulardan uzak durun, medeni olun, okuyun diyoruz. Bunları anne babalar ve öğretmenlerde söylüyor ama gençler böyle yanlışlara düşünebiliyorlar. Gönül arzu eder ki; bunlar hiç olmasın” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.