Kaymakamlık Personel Alıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakamlık Personel Alıyor
13 May 2017 / Cmt 18:50
/ 21.673 Kez Okundu
| |

İnegöl Kaymakamı Ali Akça yaptığı yazılı açıklamada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 1 personel alınacağını belirtti.

Kaymakam Ali Akça, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosunda personel alımı yapılacağını kaydetti.

 

İnegöl Kaymakamı Ali Akça yaptığı yazılı açıklamada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında boş bulunan 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosuna, personel alımı yapılacaktır ifadesini kullandı.

Yapılan açıklamada başvuru hakkında şu bilgiler yer aldı; Başvurular 12.05.2017 tarihinde başlayıp 22.05.2017 tarihi mesai bitimine kadar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinin ana sayfasında yer alan SYUV Personel Alını ilanlarından yapılacaktır.

Başvuru yapacak kişiler genel ve özel şartlara ilişkin bilgilere www. inegol.gov.tr adresinden ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

 

 

İŞTE ARANAN ŞARTLAR

 

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.

 Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanunun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

 Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2015 ve 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak”

 

Özel şartlar ise; üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler ve Eğitim Fakültelerinin birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak veya alanında yüksek lisansını tamamlamış olmak.

 Başvuran kişinin son 1 yıl içerisinde İnegöl'de ikamet ediyor olması. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

B Sınıfı ehliyete sahibi olmak. (Aktif sürücü olmak tercih sebebidir.) Windows Ofis Programlarını iyi derecede kullanmak, (Herhangi bir kurumdan alınmış olan sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge)  Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.  Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerinin birinci, ikinci ve üçüncü derece akrabası olmamak”

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.