Kaza üstüne kaza; 4 yaralı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaza üstüne kaza; 4 yaralı
18 Eki 2015 / Paz 14:27
/ 1.880 Kez Okundu
| |

İnegöl’de öğlen saatlerinde meydana gelen 3 ayrı kazada toplam 4 kişi yaralandı.

CADDEDEN GEÇEMEDİ

İlk kaza Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmekte olan Murat Aydın’a Fahri Yıldız idaresindeki özel otomobil çarptı. Yaya Murat Aydın kaza sonucu yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Bir diğer kaza ise Ankara-İnegöl karayolu Kurşunlu kavşağı yakınlarında meydana geldi. Seyfettin Öztürk idaresindeki otomobil iddiaya göre tali yoldan çıkan araca çarpmamak için ani manevra yaptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Seyfettin Öztürk’ün kullandığı otomobil takla attı. Kazada sürücü Öztürk ile Nurcan Öztürk yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri yaptı. Yaralılar ambulanslarla acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YİNE ŞARJLI BİSİKLET

Bir diğer kazada Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Mustafa Bostancı idaresindeki şarjlı bisiklet ile Muhammet Subaşı’nın kullandığı otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda şarjlı bisiklet sürücüsü Mustafa Bostancı yaralandı. Yaralı ambulansla acil servise getirilerek tedavi altına alındı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.